Βαθμολογία

Τρίποντο με τον Χρήστο Κερμελίδη σε μεγάλα κέφια (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Κερμελίδη ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων έκαμψε με σκορ 4-0 την αντίσταση της Δόξας Βλαχογιαννίου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να φτάνει σε κάποια καλή στιγμή καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά στημένοι στο δικό τους μισό.

Κάποιες ενέργειες των Παπακωνσταντίνου και Πασσιά δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελαν, ενώ τα σουτ των Καραλούλη και Λάιου πέρασαν άουτ.

Στο 33′ όμως ο Κούλπας με μια διαγώνια πάσα – διαβήτη τροφοδότησε τον Πασσιά αυτός πάτησε περιοχή ο Μιγδάνης τον πρόλαβε στην έξοδο όμως ο επερχόμενος Κερμελίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Αχιλλέας έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα όταν ο Πασσιάς δημιούργησε ρήγμα κάθετα από τα αριστερά έκανε την συρτή σέντρα όμως πριν ο Παπακωνσταντίνου σκοράρει προ κενής εστίας αμυντικός της Δόξας έβαλε την προβολή και άλλαξε ελάχιστα την πορεία της μπάλας.

Στο 42′ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας ο Κερμελίδης μετά από σέντρα από τα δεξιά οριζοντιώθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό μονοκόμματο σουτ πέτυχε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας συνέχισε την πίεση του και έχασε δύο πολύ καλές στιγμές όταν αρχικά την προσπάθεια του Παπακωνσταντίνου σταμάτησε ο Μιγδάνης ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Πασσιά.

Στο 60′ ο Παπακωνσταντίνου χόρεψε την αντίπαλη άμυνα, ανετράπη μέσα στην περιοχή με τον κ. Βασιλό να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Παπακωνσταντίνου έδωσε την εκτέλεση στον Κερμελίδη για να σημειώσει χατ - τρικ όμως ο Μιγδάνης τον σταμάτησε.

Ότι δεν κατάφερε στην φάση του πέναλτι το έκανε πράξη δύο λεπτά αργότερα ο Κερμελίδης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Πασσιά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 και το δικό του προσωπικό χατ - τρικ.

Στο 68′ μετά όμορφη ατομική ενέργεια του Καραμπούζη από τον άξονα η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μιγδάνη.

Μάλιστα στο 70' ο Κερμελίδης πέτυχε και τέταρτο τέρμα όταν σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ της Δόξας ο Πασσιάς έκανε έξυπνη πάσα και ο “Κέρμε” νίκησε για τέταρτη φορά τον Μιγδάνη για το τελικό 4-0!

Στο 82′ ο Γελαλής εκτέλεσε πέναλτι με τον Νικολακούλη να βάζει στοπ και με την βοήθεια του δοκαριού η μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Νικολακούλης, Κούλπας, Χατζηλίαδης, Καραμπούζης (70′ Μπρόσκα), Αετόπουλος (46′ Γκόλτσιος), Καραλούλης(65′ Γκαραλιάκος), Λάιος, Τσατσελάρι (65′ Φουρίκης), Πασσιάς (85′ Κώστας), Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Γκουρουμπίνος Μ. (46′ Παπανικολάου) Γκουρουμπίνος Δ., Κυπαρίσσης, Παληγιάννης (70′ Πέτρου) Λάλος (60′ Νέτζο), Αλεξίου, Λάκης, Ιωαννίδης (82′ Χρόνης), Γελαλής, Φακίτσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Νίκζας, Γκάγκας.