Βαθμολογία

Με πρωταγωνιστή τον Ηλία Χριστοδούλου! (PICS)

Ο Παναγροτικός Νίκαιας επικράτησε με σκορ 1-3 του Αστέρα Μελισσοχωρίου για την Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αν και προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 5’, οι φιλοξενούμενοι στο 17’ αρχικά ισοφάρισαν και έξι λεπτά αργότερα έκαναν και την ανατροπή για το 1-2 με το πολύ ωραίο γκολ του Δημήτρη Μανακούσιου και στο 38’ πέτυχαν με το δεύτερο γκολ του Ηλία Χριστοδούλου το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στην επανάληψη ο Παναγροτικός έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει και άλλο το σκορ. Στο 5’ ο Βασιλειάδης έβγαλε τη σέντρα και ο Καραμάνος το σουτ για το 1-0.

Στο 17’ την κάθετη μπαλιά έκανε ο Μανακούσιος Δ., απέκρουσε προσωρινά ο Μπρούσας και στη συνέχεια ο Ηλίας Χριστοδούλου με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Στο 23’ ο Δημήτρης Μανακούσιος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» για το 1-2.

Και στο 38’ ύστερα από «κλέψιμο» του Ηλία Παπακώστα, πέρασε στην αντεπίθεση ο Ηλίας Χριστοδούλου και με σουτ έκανε το 1-3.

Στο 48’ η κεφαλιά του Καραμάνου από κοντά πέρασε άουτ, στο 59’ καλό σουτ του Παπακώστα Α., μεγάλη επέμβαση του Μπρούσα σε κόρνερ.

Στο 69’ ωραία σέντρα του Γκανάβα που ξέφυγε στην αντεπίθεση για τον Χριστοδούλου, αυτός έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 72’ αυτή τη φορά ο Δημήτρης Μανακούσιος έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Ηλία Χριστοδούλου που έκανε το σουτ, πέρασε όμως άουτ.

Στο 76’ ο Πετράκης Χ. έβγαλε ωραία κάθετη πάσα για τον Γκουντίκα, που από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 79’ Γκουντίκας και Χριστοδούλου έκαναν το ένα – δύο, τελικός αποδέκτης ο Μανακούσιος Δ. από θέση τετ α τετ αστόχησε και στο 83’ φάουλ του Μανακούσιου Δ. έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά κόντραρε σε αμυντικούς.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Μπρούσας, Βογιατζής (58’ Καφαντάρης), Σδράλης Θ. (82’ Χατζής), Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Βασιλειάδης (58’ Καζάκος), Περδίκης, Παραφέστας, Καραμάνος (80’ Νικόλλι), Παπαδούλης (58’ Χαρούλης).

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσιανάκης, Σώκος, Ακρίβος, Ψαρούλης, Παπακώστας Α. (64’ λ.τρ. Γκουντίκας), Γκανάβας (72’ Πετράκης Χ.), Ρακίπι, Χριστοδούλου, Παπακώστας Η., Περήφανος, Μανακούσιος Δ. (84’ Βύρλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μπουρονίκος, Κοντογιάννης.