Βαθμολογία

Εδεσσαϊκός: Επίσημο του Μεληκιώτη – Παρελθόν δύο

Τον επαναπατρισμό του Δημήτρη Μεληκιώτη ανακοίνωσε επίσημα ο Εδεσσαϊκός, την ίδια ώρα που παρελθόν αποτελούν οι Παρασίδης και Πέλκας. Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Εδεσσαϊκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλοσωρισει εκ νέου τον επιθετικό και πρώτο σκόρερ της περσινής χρονιάς Δημήτρη Μεληκιωτη. Ο 26χρονος μετρά 14 συνολικά συμμετοχές στην Super League 1, με Βέροια, ΑΕΚ και Κέρκυρα.

Για τον Μεληκιωτη που γνωρίζει και μπορεί να καλύψει με ευκολία όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης με την ποιότητα που διαθέτει,είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Εδεσσαϊκό μετά από ένα μικρό πέρασμα που είχε στον Κεραυνό Αγγελοχωριου.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: Έρχομαι σε γνώριμα λημέρια,γνωρίζω σχεδόν όλους τους συμπαίκτες μου.Ο Εδεσσαικος είναι μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο πρέπει να έχει ένα στόχο,να παίζει κάθε παιχνίδι και να το κερδίζει. Η βαθμολογική θέση της ομάδας θεωρώ πως δεν είναι αυτή που την αρμόζει.Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και πιστεύω πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας”.

Την αποδέσμευση των Βαγγέλη Παρασίδη και Πέτρου Πέλκα ανακοίνωσε επίσημα ο Εδεσσαϊκός. Αναλυτικά: Παρελθόν αποτελούν από τον Εδεσσαικο ο Βαγγέλης Παρασίδης και Πετρος Πελκας. Η διοίκηση της ομάδας τους ευχαριστεί και τους δυο για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας τους”.