Βαθμολογία

Αποχωρήσεις και μεταγραφές στα Τρίκαλα

Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Κατσαντώνη και Παναγιώτη Νίντο. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Στον ΑΟ Τρίκαλα ο Σταύρος Βαταμίδης

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Σταύρου Βαταμίδη. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την K15 Άρης και στη συνέχεια οι ομάδες που αγωνίστηκε ήταν οι  Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Αιγινιακός, Αναγ. Καρδίτσας, Αγροτικός Αστέρας, Κιλκισιακός, Αναγ. Γιαννιτσών, Θεσπρωτός,Ηρακλής Λάρισας, Χανιώτης. Η διοίκηση του εύχεται προσωπική και οικογενειακή υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.

Στον ΑΟ Τρίκαλα ο Νίκος Κρητικός

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Κρητικού. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος έχει πλούσια εμπειρία από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έπαιξε σε ΑΟ Κέρκυρα, Πανιώνιος, ΑΟΚ Κέρκυρα, Ιωνικός, Πανσερραϊκός. Ήταν με τις Εθνικές Κ17 και Κ19. Η διοίκηση του εύχεται προσωπική και οικογενειακή υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.

Στον ΑΟ Τρίκαλα ο Μαριάνο Αγκαράι

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Μαριάνου Αγκαράι. Ο 22 ετών στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Πατρών και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πάτρα 2005, Παναχαϊκή απ΄ όπου δόθηκε δανεικός στον Ναυπακτιακό Αστέρα. Η διοίκηση του εύχεται προσωπική και οικογενειακή υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.