Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση Μελισσοχώρι και Μαυροβούνι!

Φιλοκτήτης Μελιβοίας-Αστέρας Μελισσοχωρίου 0 - 1

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ αφού πέρασε από την δύσκολη έδρα της Μελιβοίας κερδίζοντας τον τοπικό Φιλοκτήτη με σκορ 0-1.

Οι νικητές παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, παρόλα αυτά πήραν αυτό που ήθελαν! Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 40' ο Κώστας Καζάκος.

Η νίκη – πρόκριση είναι αφιερωμένη στον έμπειρος τερματοφύλακα του Αστέρα Σωτήρη Κουκούτση που παρότι ήταν με πυρετό έπαιξε για την ομάδα του και ήταν εξαιρετικός!

Για τους γηπεδούχους ευκαιρίες έχασαν οι Χονδροδήμος, Γκουντάρας Ν. και Μαλλιάρας ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρι με τον Καραμάνο στο 70’ και 90’. Επίσης ο σκόρερ είχε και τετ α τετ στο δεύτερο ημίχρονο (το έβγαλε ο πολύ καλός Μέκρας). Στο πρώτο ημίχρονο δύο καλές στιγμές με τον Καζάκο και στο δεύτερο δύο πολύ καλές με τον Παπαδούλη.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιάννης Βαϊτσης): Μέκρας, Γιαννουλέας Πασιάς Γκουντάρας Ν. (60΄Κούκας) Γκουντάρας Δ., Τζαβέλλας, Μαλαχτάρης (80΄Μούσιας), Χονδροδήμος, Δεμερτζής, Μαλλιάρας (80΄Καραφίλι), Ντούμος (60΄Κουβαράς, 75΄λ.τρ Ντεβές).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Βογιατζής, Κολοβός, Αβδουλάς, Σδράλης Θ. (70’ Αγγελακόπουλος), Καζάκος (70΄ Γκαραβέλης), Περδίκης, Παραφέστας (46΄λ.τρ. Χατζής Κ.), Καραμάνος, Παπαδούλης (60΄Πλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Δεδικούσης, Μίχος.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων-ΑΟ Μαυροβουνίου 0 – 2

Στην επόμενη φάση πέρασε και το Μαυροβούνι που κέρδισε στους Χαλκιάδες την τοπική ομάδα με σκορ 0-2.

Ο Βασίλης Σπανός σκόραρε και τα δύο γκολ και βοήθησε τα μέγιστα! Οι παίκτες του Δημήτρη Κουκουλιαύκα πίεσαν στην επανάληψη και σκόραραν στο 58’ και το 79’.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι γηπεδούχοι παίζανε με παίκτη λιγότερο από το 30’ λόγω αποβολής του Τασιόπουλου από το 30’.

Χαλκιάδες (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Καϊσέρογλου, Αντωνιάδης, Ζαχόπουλος, Γκουνάρας Σ., Σκέγια, Λιούρας, Πέτσας (35΄ Γάτος, 72΄Γκατζόγιας), Γκουνάρας Χ. (70΄Αργυρακούλης), Τασιόπουλος, Καβανός.

Μαυροβούνι(Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Φακίτσας (80΄Ριζόπουλος Δ.), Τατσέλος (53΄Στατήρης), Εμμανουήλ (53΄Σπανός).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Καραθάνος, Παπαγεωργίου.