Βαθμολογία

Συναρπαστικό παιχνίδι με τον Φαλανιακό να επικρατεί στα πέναλτι (PICS)

Ένα «πλούσιο» σε θέαμα παιχνίδι κυπέλλου διεξήχθη στην Φαλάνη την Τρίτη (10/1) ανάμεσα στον Φαλανιακό και την Δήμητρα Γιάννουλης που εάν και τα γκολ ήταν μοιρασμένα στο ματς (1-1), στα πέναλτι χαμογέλασαν οι γηπεδούχοι (4-3).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ήταν «φτωχό» σε φάσεις και για τις δύο ομάδες, αλλά είχε πολύ δύναμη και πάθος σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ ο Φαλανιακός στο 9’, όταν ύστερα από κόρνερ του Ντανίκα, ο Τσιάκος διεκδίκησε στην επαναφορά της μπάλας να κάνει το σουτ, κάτι που ανάγκασε τον Βιλανάκη να βγάλει με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στην επανάληψη η Δήμητρα Γιάννουλης ανέβασε στροφές και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έτσι στο 48’ ύστερα από το ωραία κόρνερ του Νάστα, ο Αλατάς από κοντά πήρε την κεφαλιά, όμως ο έμπειρος Κωνσταντίνου έβγαλε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Σε πραγματικό ροντέο εξελίσσονταν το ματς μέχρι το 86’ όπου στην ανατροπή του Γκαλγκανόπουλου, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο έμπειρος Νάστας για να κάνει το 0-1. Στη φάση του πέναλτι ο Καρυώτης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες για τα υπόλοιπα λεπτά.

Δύο λεπτά αργότερα προειδοποίησε ο Φαλανιακός για το τι θα ερχόταν όταν ο Σακελλαρίου έκανε καλό σουτ με τον Βιλανάκη να κάνει την μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ.

Στο 90’ ο Ντανίκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιώργος Πανταζής να φέρει το ματς στα ίσα και το 1-1. Οι δύο ομάδες μετά από αυτή την εξέλιξη οδηγήθηκαν στα πέναλτι και εκεί οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο εύστοχοι και πήραν την πρόκριση. Για τους νικητές σκόραραν οι: Τσιάκος, Πανταζής Γ., Σακελλαρίου και Ευαγγελούλης ενώ αστόχησε ο Κουρτεσιώτης.

Για τους ηττημένους σκόραραν οι: Νάστας, Καρέλας και Κορλός, ενώ αστόχησαν οι Χατζηγρηγορίου και Μπάμπαλης.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κουρτεσιώτης, Πανταζής Γ., Καρυώτης, Πάνου, Γκανάτσας (89’ λ.τρ. Ιγγλέζος), Καρακίτσιος (87’ Ευαγγελούλης), Ντανίκας, Τσιάκος, Δημήρης (76’ Σακελλαρίου), Κυρίτσης.

Δημήτρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Βιλανάκης, Αρσένης, Αλατάς, Κουρούτσαλης, Ματσικόπουλος, Μπάμπαλης, Νάστας, Βασιλόπουλος (46΄Χατζηγρηγορίου), Γκαλγκανόπουλος (88’ Τσεκούρας), Καρέλας (50΄Ντόνας), Καρβούνης (56΄Κορλός).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Γκαρέλης, Δίχρης.