Βαθμολογία

Εντός έδρας στραβοπάτημα για τον ΠΟΕ

Σ ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο ΠΟ Ελασσόνας φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ουραγό ΠΑΟΚ Κρηστόνης, προβληματίζοντας τους πάντες με την εμφάνιση του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού τους φιλοξενούμενους με σουτ του Κωστούλα (3’) και του Μουλτσιά (6’).

Και όσο οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ δεν έβρισκαν στόχο οι φιλοξενούμενοι παίρναν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 38’ με στρωτή εκτέλεση φάουλ του Θοδωρή Ιωαννίδη από αρκετά πλάγια θέση, με τη μπάλα να περνάει απ όλους και να καταλήγει στα δίχτυα του Γούπου, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 27' σε εκτέλεση φάουλ του Τσολακίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με τους ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ να απειλούν την εστία του Σακαλλίδη αλλά τόσο ο Κακάμης όσο και ο Κωστούλας ήταν άστοχοι.

Στο 72’ οι κυανόλευκοι του Νίκου Φώλλα ισοφάρισαν με κοντινό σουτ του Κωστούλα, το γκολ όμως δεν μέτρησε, μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ, μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από του γηπεδούχους.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τους παίκτες του ΠΟΕ να βρίσκονται συνεχώς ψηλά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και  δεύτερο γκολ, όμως το κοντινό σουτ του Μωυσιάδη, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Περτζιόνι με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Κοντινό σουτ του Κωστούλα, έδιωξε με τα πόδια ο Σακαλίδης.

6’ Σουτ του Μουλτσιά μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ.

14’ Σουτ του Ρωμανίδη στα χέρια του Γούπου.

18’ Εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση, μπλόκαρε ο Σακαλλίδης.

27’ Εκτέλεση φάουλ του Τσολακίδη λίγο έξω από την περιοχή από πλάγια θέση με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να διώχνουν οι αμυντικοί.

38’ Ο Θεόδωρος Ιωαννίδης θα εκτέλεση φάουλ από αριστερά και από αρκετά πλάγια θέση με τη μπάλα να περνάει απ όλους και να καταλήγει στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

53’ Ο Κακάμης με σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση φάουλ θα στείλει τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σακαλλίδη και στην αμέσως επόμενη φάση ο Κωστούλας θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε κοντινό σουτ.

65’ Κεφαλιά του Ματούλα μετά από εκτέλεση φάουλ πέρασε ψηλά άουτ.

82’ Μετά από ωραία συνεργασία των φιλοξενούμενων, ο Μωυσιάδης θα κάνει το κοντινό σουτ με τον Περτζιόνι να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

86’ Κοντινό σουτ του Χατζηασλανίδη με τον Γούπο να μπλοκάρει τη μπάλα χωρίς πρόβλημα.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Καραμούλας, Λαγός (81’ Σεμερτζίδης), Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (63’ Ματούλας), Τσάτσος (56’ Καραγκούνης), Κωστούλας, Κουκούλης (56’ Γκαμπέτας), Μουλτσιάς.

ΠΑΟΚ Κρηστόνης (Βασίλης Παμπορίδης): Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματετζίδης, Ρουστέμ (68’ Κόλα), Ευθυμιάδης, Τσολακίδης, Χατζηασλανίδης, Ρωμανίδης (56’ Μπενίτσας), Ιωαννίδης Γιω. (56’ Μωυσιάδης).

Πηγή: elassona884.gr - Ανδρέας Νικούλης