Βαθμολογία

Άντεξε για ένα ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας…

Ο ελλιπής Απόλλων Λάρισας άντεξε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Νίκη Βόλου αλλά στην επανάληψη ηττήθηκε με σκορ 1-4.

Η ομάδα της Λάρισας πήρε προβάδισμα στο 24’, όταν από σέντρα του Σιατραβάνη, ο Χρήστος Καλούσης με κεφαλιά νίκησε τον Μπάγιτς για το 1-0.

Η Νίκη αστόχησε στο 40’ σε πέναλτι με τον Τσουκαλά, το οποίο μπλόκαρε ο φερέλπις τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Κώστας Μπακαρός, που πραγματικά άρεσε, για να λήξη έτσι το πρώτο ημίχρονο.

Η Νίκη στο δεύτερο μέρος, έφερε τούμπα το ματς σε διάστημα έξι λεπτών (49’-55’). Αρχικά στο 49’ με κεφαλιά ο Γαβριηλίδης σημείωσε το 1-1, ενώ στο 55’ ο Μιράντα από κοντά έκανε την ανατροπή 1-2. Το 1-3 της Νίκης έγινε στο 81’, με τον Ροχάνο να μην αστοχεί από κοντά, ενώ στο 90+2′ ο Γαβριηλίδης διαμόρφωσε το 1-4.

Απόλλων Λάρισας (Στουρνάρας): Μπακαρός, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κλιγγόπουλος (51’ Χουμόλι), Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Μπαλογιάννης (82’ Διβανές), Σιατραβάνης, Ζαχαράκης (71’ Νούσιος).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Ανδρέου, Δεληζήσης, Τσουκαλάς (82’ Μέτσε), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (77’ Παναγιωτίδης), Μορέιρα (46’ Ροχάνο), Μιράντα (82’ Κριμιτζάς), Σιαφά (66’ Τζιώρας).