Βαθμολογία

Ο Σκορδίλης έδωσε τους τρεις βαθμούς στη Λάρισα 88’ (PICS)

Η Λάρισα 88’ έκανε ένα ωραίο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στο Δασοχώρι που παρατάχθηκε με αρκετές βασικές απουσίες (Κόμης, Παππάς, Ξεσφύγγης, Αθανασόπουλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 10’ μία καλή στιγμή για το Δασοχώρι, ύστερα από κόρνερ του Ζαμπούλη, το σουτ του Θεοχαρίδης έφυγε άουτ.

Στο 15’ χαμένο τετ α τετ του Πούλιο για τη Λάρισα 88’, στο 22’ όμως σημειώθηκε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, όταν τη σέντρα του Καραλευθέρη από πλάγια, βρήκε ο Βασίλης Σκορδίλης που με σουτ στη γωνία έκανε το 1-0.

Στο 28’ το σουτ του ίδιο παίκτη μπλόκαρε με υπερένταση ο Τζίκας. Στο 30’ φάουλ του Μικερτζή έφυγε άουτ.

Και στο 38’ ο Διαμαντής έκανε τη κεφαλιά από κοντά που έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος όσο παρέμενε το 1-0, το Δασοχώρι αύξησε την πίεση, όμως η Λάρισα 88’ είχε την μεγαλύτερη κατοχή. Σκορδίλης και Μπράτσος έφταναν κοντά στην περιοχή χωρίς να καταφέρνουν να σκοράρουν.

Στο 85’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τη Λάρισα 88’, με τον Μικερτζή να κάνει το σουτ και ο Τζίκας να βγάζει με υπερένταση.

Και στο 87’ ο Ντόντας έβγαλε την ωραία σέντρα για τον Βουλγαράκη, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Νάκος, Παυλίδης, Βούλγαρης, Αντωνόπουλος, Μικερτζής, Διαμαντής, Ντόνας, Πούλιος (65’ Σουλιώτης), Σκορδίλης, Καραλευθέρης (35’ λ.τρ. Κωνσταντίνου Β.), Μπράτσος (85’ Βουλγαράκης).

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Χρήστος Διαμαντής): Τζίκας, Αθανασόπουλος, Παπανικολάου, Τανάγιας (74’ Γκαγκανάσιος), Κωσταρέλλος Ε., Κωσταρέλλος Σ., Τέμας, Καραγεώργος, Ζαμπούλης (70’ Δάμτσας), Κυρίτσης, Θεοχαρίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Μπατζιανούλης, Γκάγκας.