Βαθμολογία

Έκανε τη μεγάλη διαφορά ο Παρασκευούδης! (PICS)

Οι Αμπελόκηποι κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Βαλανίδας με σκορ 0-5, έτσι πλησίασαν στον πόντο τους γηπεδούχους αφού τώρα έχουν 9 βαθμούς και η Βαλανίδα 10.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο πολυτιμότερος παίκτης συνολικά όλου του παιχνιδιού, αναδείχθηκε ο Γιώργος Παρασκευούδης, ο οποίος πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ.

Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 14’ ο Παρασκευούδης άνοιξε το σκορ με ένα ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή για το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του ίδιου παίκτη χτύπησε στο δοκάρι. Στο 30’ καλό σουτ του Τσιπλικιάρη, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 34’ ο Μαρούδας Α., πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μαρούδας Α. έβγαλε τη σέντρα για τον Παρασκευούδη, αυτός την κεφαλιά από κοντά, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 50’ και πάλι ο Παρασκευούδης με σουτ έκανε το 0-3. Αντέδρασε η Βαλανίδα στο 60’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρουδή που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 65’ ύστερα από ασθενή απόκρουση του Καρβέλη, ο Παρασκευούδης με σουτ έκανε το 0-4. Στο 78’ το σουτ του Παλάντζα Ν. για την Βαλανίδα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 85’ ο Γιώργος Παρασκευούδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Καρβέλης, Βαρσάμης, Μηλίτσης (55’ λ.τρ. Ραπτόπουλος), Μαβίδης, Τέλιος, Καραγιάννης, Θάνος, Γκουντρουμπής (75’ Στατήρης), Χριστοδουλόπουλος (70’ Δαούλας), Παλάντζας Ν., Μαυρουδής.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Άκης Ταυλαρίδης): Τάσης, Λιόλιος (85’ Χαλδούπης), Δούκας, Στεργίου (85’ Ντινόπουλος), Καραβασώνης, Πύρρος (75’ Γραβάνης), Βαγγέλη Μ., Τσιπλικιάρης, Τριτάρης (60’ Σφέτσος), Μαρούδας (75’ Βέλλα), Παρασκευούδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Μίχος, Τάνας.