Βαθμολογία

Νίκη με... αφιέρωση η Δόξα Αμυγδαλής!

Η σημερινή νίκη της Δόξας Αμυγδαλής με σκορ 2-1 κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Αμπελακίων είναι αφιερωμένη με τις θερμότερες ευχές από την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, στον ποδοσφαιριστή τους Πασχάλη Γραμμενίδη που αρραβωνιάστηκε την εκλεκτή της καρδιάς του την χθεσινή ημέρα Ιωάννα Λίτου.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο γκολ στο παιχνίδι και δύο οριζόντια δοκάρια, από την άλλη ο Άγιος Γεώργιος είχε ένα γκολ και ένα οριζόντιο δοκάρι.

Στο 3’ ύστερα από σέντρα του Οσμάνι, ο Καψάλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 25’ ο Καψάλης έκανε την πάσα και ο Κολέτσι Φλάβιο με γυριστό σουτ του 2-0.

Στο 60’ το φάουλ του Παπαδημητρίου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια η μπάλα γύρισε στον Χατζόπουλο και αυτός με κεφαλιά την έστειλε εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 66’ ο Πλιούτσιας Α. με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε και το τελικό 2-1.

Στο 71’ ύστερα από σέντρα σουτ του Πανδρεμένου Ρ. η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 75’ ο Καψάλης πέρασε την άμυνα, έβγαλε τη σέντρα για τον Κολέτσι Φ. αυτός όμως δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Παπαστεργίου (2’ λ.τρ. Κοσμάς), Μπέης (47’ Παπαδημητρίου), Κολέτσι Μ., Κουτίνας, Δουλαπτσής, Χατζόπουλος, Στεφανούλης Ν., Αδαμούλης, Καψάλης, Κολέτσι Φ., Οσμάνι (75’ Μπίλλης).

Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων (Αχιλλέας Μάλτζαρης): Πανδρεμένος Σ., Γαλούσης, Καρανικόλας, Τσίτογλου, Καρκαντός, Κορδέλας, Πλιούτσιας Κ., Μαλέκας (68’ Πανδρεμένος Ρ.), Πλιούτσιας Α., Γκόλαντας, Τζέτζικας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Τσιρέβελος, Πουρουτίδης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ