Βαθμολογία

Με λάμψη και πολύ χορό η εκδήλωση της Ανθούπολης! (PICS + VIDEOS)

Το βράδυ του Σαββάτου (7/1) στο κοσμικό κέντρο Palladium της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Ανθούπολης!

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση είχε την υπογραφή του προέδρου της ομάδας κ. Χρήστου Πρίφτη που ως πολύ καλός οικοδεσπότης, φρόντισε ώστε να μην λείψει τίποτα σε κανέναν.

">http://

Στην υποδοχή της όμορφης αίθουσας ο αντιπρόεδρος και δεξί χέρι του κ. Πρίφτη, ο κ. Κώστας Καψαλός που τακτοποιούσε όλους τους παρευρισκόμενους.

300 περίπου άτομα τίμησαν με την παρουσία τους, την όμορφη γιορτή της ομάδας, που κάνει φέτος ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα από την Β’ ΕΠΣΛ.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο (Μιχάλης Ζιώγας και Κώστας Μαντζιώκας) και ποδοσφαιριστές ήταν και τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.

">http://

Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Μεταξύ αυτών ήταν και από την δημοτική παράταξη του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη. Ο κ. Παναγιώτης Νταής (δημοτικός σύμβουλος), ο κ. Κοσμάς – Μάκης Γιαννακόπουλος (δημοτικός σύμβουλος), ο κ. Μιχάλης Αναστασίου (δημοτικός σύμβουλος), ο κ. Θωμάς Δαούλας (δημοτικός σύμβουλος), ο κ. Φώτης Τζατζάκης (δημοτικός σύμβουλος). Επίσης ήταν ο κ. Αθανάσιος Μαμάκος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Πελασγιώτιδας κ. Αργύρης Γκρίμπας, καθώς και σύσσωμο το athleticlarissa (Χρήστος και Βάσω Γκατζούλη).

Η βραδιά είχε πλούσιο φαγητό, άφθονο ποτό και πολύ κέφι και χορό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε εικόνες μέσα από το athleticlarissa