Βαθμολογία

Νίκες για Αγίους Αναργύρους, Τερψιθέα και Ελευθεραί

Νίκες σημείωσε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, ο Μαχητής Τερψιθέας και το Ελευθεραί στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Διογένης Λάρισας-Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων  0 – 1

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων συνεχίζει δυναμικά στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, αυτή τη φορά επικράτησε εκτός έδρας του Διογένη με 0-1.

Ο Πασχάλης Μπακαρτζής ήταν ο σκόρερ στο 40΄ με κεφαλιά μετά από ωραία προσπάθεια του Τζίκα.

Το συγκρότημα του κ. Δημήτρη Μητσή συνεχίζει εντυπωσιακά. Μάλιστα το παιχνίδι με τον Διογένη είχε και ακυρωθέν γκολ του Παιδή στο 25΄ αλλά και χαμένο πέναλτι (απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Φαρμάκης, Γκούγκλας, Γκόγκος (70΄ Βίλλης), Ιλιάζι, Αντωνίου, Μπακαρτζής, Χασιώτης, Νούσιος, Τζεμολάρι (65΄Δοξαριώτης), Τζίκα (65΄Αμαρλαριώτης), Παιδής.

Ολυμπιακός Αμπελιάς-Μαχητής Τερψιθέας 0-4

Ο Μαχητής Τερψιθέας συνεχίζει εντυπωσιακά. Αυτή τη φορά κέρδισε με το ευρύ σκορ 0-4 τον Ολυμπιακό Αμπελιάς και ανέβηκε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Δύο γκολ σημείωσε ο Φανίδης και από έναν οι Παπαδόπουλος και Ριζούλης. Από το 30΄οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ριζούλη.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σκούρας, Ζούγκα Μ., Ζούγκα Μαν., Βεργής, Παπαδημηρτρίου, Τζορμακλιώτης, Κατσαβριάς, Φανίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελής. Έπαιξαν και οι: Μήτρος, Ροκκάς, Γιαννακόπουλος, Ζιώγας και Μονάντερος.

ΑΕ Βουναίνων-ΑΟ Ελευθερών 1 – 2

Το Ελευθεραί πέρασε από την δύσκολη έδρα των Βουναίνων με σκορ 1-2. Στο 19΄οι νικητές άνοιξαν το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Καρατζούκου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Βαγγέλης Θεοδώρου μετά από ωραία προσπάθεια του Τσεκούρα σημείωσε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ελευθεραί (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Μιχαλόπουλος, Μακρίδης (70΄Αετόπουλος), Δολιάνης, Ντουρουντάκης, Τσιάμης, Τσεκούρας, Βασιλείου (46΄Οικονόμου), Καρατζούκος (55΄Τσιάρας, 80΄λ.τ Τόλιας), Γκουζιώτης, Θεοδώρου.