Βαθμολογία

Επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα ο Αχιλλέας Φαρσάλων (PICS)

Με το «δεξί» ξεκίνησε το νέο έτος για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, αφού επιβλήθηκε με 0 – 1 του Φαλανιακού στο ντέρμπι της Α’ ΕΠΣΛ DETOX και έτσι επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα.

Έτσι ο Αχιλλέας έφτασε τους 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση όντας στο -2 από την κορυφή και την ΑΕ Κιλελέρ. Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τον Αχιλλέα Φαρσάλων να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως ο Φαλανιακός όντας καλά στημένος στο δικό του μισό δεν επέτρεπε να φτάσει σε καθαρή τελική προσπάθεια η υπεροχή των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 15′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαραλιάκου ο Κούλπας έπιασε την κεφαλιά με τον Κωνσταντίνου να διώχνει με δυσκολία. Στο 24′ ο Παπακωνσταντίνου πάτησε περιοχή από τα αριστερά σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα του Φαλανιακού να αντιδρά και πάλι σωστά.

Στο 28′ ο Μακρής σούταρε έξω από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κωνσταντίνου με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 33′ ο Μακρής πήρε την μπάλα από τα αριστερά έκανε όμορφη ατομική ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους, την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Πασσιά και αυτός με προβολή πρόλαβε την έξοδο του Κωνσταντίνου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 40′ ο Μακρής είχε την τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με την προσπάθεια του να σταματά σε σώματα αμυντικών.

Στο δεύτερο μέρος ο Φαλανιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 47′ όταν ο Τσιάκος έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με τον Σταυράκη να τον σταματά και να μπλοκάρει εντυπωσιακά. Στο 57′ ήταν η σειρά του Αχιλλέα να απειλήσει όταν ο Κερμελίδης έκανε το σουτ ο Κωνσταντίνου όμως έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Μακρής σούταρε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με κάποιες στατικές φάσεις και να βάλουν πίεση στον Αχιλλέα Φαρσάλων και είχαν κάποιες καλές στιγμές με αξιώσεις.

O Αχιλλέας Φαρσάλων έχασε ακόμη δυο καλές στιγμές όταν αρχικά το σουτ του Πασσιά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 88′ ο Πασσιάς έκανε την κάθετη πάσα για τον Φουρική όμως οι αμυντικοί του Φαλανιακού έδιωξαν και έτσι το 0 – 1 παρέμεινε ως την λήξη της αναμέτρησης.

Στα θετικά για τον Αχιλλέα Φαρσάλων η επιστροφή του Χρήστου Φουρίκη στην ενεργό δράση μετά από αρκετό διάστημα απουσίας ελέω τραυματισμού.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Πάνου, Σκόμπας, Στάμος, Κουρτεσιώτης, Καρακίτσος, (65′ Σακελλαρίου), Πανταζής, Καρυώτης (46′ Κυρίτσης), Αλατάς (54′ λ.τ. Γκανάτσας), Τσιάκος (82′ Ιγγλέζος), Ντανίκας (65′ Ευαγγελούλης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Λάιος, Καραμπούζης, Γκόλτσιος (82′ Μπρόσκα), Πασσιάς, Καραλούλης, Γκαραλιάκος (63′ Αετόπουλος), Μακρής, Παπακωνσταντίνου (82′ Φουρίκης), Κερμελίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Γκαρέλης, Παπαγεωργίου.