Βαθμολογία

Ιωνικός: Μήνυμα ενότητας εν όψει Καρδίτσας

Στον Ιωνικό καλούν τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα ενώ εμφάνισαν και τάση συσπείρωσης μετά την βαριά ήττα από το Λαύριο. Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ιωνικός: «Στο Λαύριο χάθηκε μια μάχη, όχι κι ο «πόλεμος» για την παραμονή στην κατηγορία.

ΝΑΙ, δεν ήταν αυτή η εικόνα του Ιωνικού που θέλουμε να βλέπουμε κι η εικόνα που μας έχουν συνηθίσει οι μαχητές της Νίκαιας, αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στην… κακή μέρα. Μια ήττα δεν σημαίνει τίποτα κι αύριο (Σάββατο) στις 16:00 υπάρχει άλλη μια μεγάλη πρόκληση.

Απέναντι στον Ιωνικό βρίσκεται η Καρδίτσα. Παράλληλοι οι βίοι των δύο ομάδων, κοινός στόχος η παραμονή στην κατηγορία. Ως εκ τούτου, το ματς έχει μπροστά ένα τεράστιο «πρέπει» κι αυτό το γνωρίζουν καλά, τόσο οι παίκτες μας, όσο κι ο Γιάννης Λίβανος, που θα κληθεί να τους οδηγήσει.

Οι Θεσσαλοί έχουν αλλάξει προπονητή, στην προσπάθεια να αλλάξουν την πορεία τους και πάντα όταν μια ομάδα προχωρά σε αλλαγή ή αλλαγές, υπάρχει εγρήγορση και συσπείρωση. Βεβαίως, δίχως την παραμικρή υποτίμηση προς τον αντίπαλο, σημασία έχει τι θα κάνουν οι δικοί μας παίκτες.

Στον «Πλάτωνα», όταν ο Ιωνικός παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, κανείς αντίπαλος δεν νιώθει ότι βρίσκεται σε… χώρο άνεσης. Κι αυτό οφείλουμε να κάνουμε αύριο, να εκμεταλλευτούμε τη δυναμική της έδρας και να πετύχουμε μια νίκη, που είναι… υποχρεωτική».