Βαθμολογία

«Η ΑΕΛ ήταν η πιο απαιτητική δουλειά μου μέχρι στιγμής»

Στο «Metropolis 95,5» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τη δουλειά του στην ομάδα της Θεσσαλίας και τη Super League 2. Αποσπάσματα των δηλώσεων του Παναγιώτη Γκουτσίδη:

«Η ΑΕΛ ήταν πιο απαιτητική δουλειά μου μέχρι στιγμής, είναι μεγάλη ομάδα με απαιτητικό κόσμο. Εγινε μια προσπάθεια από ανθρώπους για να οργανώσουν την ομάδα, σε μια ομάδα όπως η ΑΕΛ είναι δύσκολο να πεις πως δεν πας για πρωτάθλημα. Νομίζω πως υπήρχαν οι συνθήκες για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα» τόνισε αρχικά.

Για το πρωτάθλημα της Super League 2: «Ο Πανσερραϊκός έχουν ρίξει πολλά χρήματα για τις μεταγραφές, αλλά θα δείξει η πορεία. Μένουν πολλά παιχνίδια. Ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για την άνοδο όπως η Καρδίτσα και η Νίκη Βόλου. Υπάρχουν ομάδες που θα είναι ρυθμιστές όπως ο Μακεδονικός και ο Αλμωπός Αριδαίας. Η Super League και Super League 2 έχουν μεγάλη διαφορά, το επίπεδο των παικτών και πρέπει μια ομάδα να έχει οργάνωση για να είναι ανταγωνιστική».

Για την ομάδα που ήταν προπονητής και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Με τον Ατρόμητο όταν ήμουν με τον κύριο Παράσχο παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, τερματίσαμε πίσω από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Χρειάζεται δουλειά και εμπιστοσύνη στους Έλληνες. Στην ΑΕΛ δώσαμε ευκαιρίες σε Έλληνες ποδοσφαιριστές φέτος».