Βαθμολογία

ΑΕΚ: Πήρε Σταμούλη για την ομάδα Β

ΑΕΚ: Την απόκτηση του Γιώργου Σταμούλη για την δεύτερη ομάδα, ανακοίνωσε η Ένωση – Αγωνιζόταν στον Φωστήρα. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σταμούλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026 και θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β.

Είναι γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου του 2003 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Αχαϊκού στην Πάτρα και στη συνέχεια επελέγη από την ακαδημία του Ολυμπιακού και έφτασε να αγωνιστεί μέχρι και σε επίπεδο Super League 2 με τον Ολυμπιακό Β. Στον πρώτο γύρο της σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική με τον Φωστήρα. Εχει ύψος 1,85 και στο παρελθόν είχε συμμετοχές με τις Εθνικές Ομάδες U15 και U16. Είναι αδερφός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Β, Κώστα Σταμούλη».

Και ομογενή από Αυστραλία...

Η ΑΕΚ Β συνεχίζει την ενίσχυσή της και απέκτησε ομογενή άσο από την Αυστραλία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Τζέιμς Τζορτζ Πανεράς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι τις 30/6/2024 και εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ Β.

Ο Ελληνοαυστραλός μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στις 26/2/2002 και προέρχεται από τη Melbourne Victory. Αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου και στο παρελθόν είχε συμμετοχές στην ομάδα U15 της Αυστραλίας».