Βαθμολογία

Tα πάνω κάτω στο Open...

Με σημαντικές αλλαγές και μετακινήσεις στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα υποδεχθεί το Open τη νέα χρονιά, χαράσσοντας νέα στρατηγική.

Για πρώτη φορά, μια εκπομπή σατιρικού περιεχομένου θα πάρει θέση στη μεσημεριανή ζώνη «απέναντι» από τα lifestyle μαγκαζίνο. Ο λόγος για την εκπομπή «Λάβα», σε κείμενα του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναίδας Νέγκα, η οποία μεταδιδόταν έως τώρα στις 20:00 και μετακινείται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:45 απέναντι από το «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.
 
Αλλαγές έρχονται και στην prime time. Η εκπομπή «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο θα παραμείνει στην prime time του Σαββάτου, αλλά μετακινείται πλέον από τις 21:00 στις23:ΟΟ, πορεία που είχε ακολουθήσει και η εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα» τις Παρασκευές.
 
Παράλληλα, το Open προετοιμάζει άλλη θέση μάχης για το «Κόκκινο ποτάμι», καθώς η σειρά, αντί για Κυριακή, θα μεταδίδεται εφεξής στην prime time του Σαββάτου στις22:00. Μέσα στον Ιανουάριο θα μεταδοθούν αρχικά 4 επεισόδια-τηλεταινίες που θα συνοψίζουν την ιστορία έως τώρα, ενώ από τις αρχές Φεβρουάριου το «Κόκκινο ποτάμι» θα ξεκινήσει πάλι με νέα επεισόδια στην prime time του Σαββάτου.
 
Πηγή: Real life