Βαθμολογία

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο της Επισκοπής ο Χαρλαύτης

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο της Επισκοπής αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Χαρλαύτης. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω προσωπικής δήλωσης:

«Μετά από ηρεμία μερικών ημερών ήρθε η ώρα να ανακοινώσω την απομάκρυνσή μου από τον σύλλογο της Επισκοπής Ρεθύμνου. Δεν θα μπω στην διαδικασία αυτή την στιγμή να αναλύσω περαιτέρω τους λόγους για τους οποίους επήλθε αυτή η διακοπή στην συνεργασία μας.

Θέλω μόνο να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα όλους τους τερματοφύλακες, τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές καθώς και όσους ήταν κοντά στην αγωνιστική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν μέλος της.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησα το πόδι μου στον σύλλογο αυτόν μέχρι το τελευταίο ήμουν επαγγελματίας 101% με στόχο την βελτίωση και την εξέλιξη των αθλητών εντός και εκτός γηπέδου.

Πανηγυρίσαμε όλοι μαζί ανόδους και επιτυχίες μετά από πολύ κόπο και πολύ δουλειά σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο. Από τα αλώνια του τοπικού Ρεθύμνου μέχρι τα σαλόνια της περσινής 7ης θέσης (την καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου) στο πρωτάθλημα της SL2 παρόλο που στην αρχή του πρωταθλήματος όλοι μας είχαν ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Όσο για τους τερματοφύλακες που είχα την τιμή να προπονήσω δεν θα πω πολλά γιατί ότι λέγαμε το λέγαμε μέσα στο γήπεδο και οι επιτυχίες καθενός ξεχωριστά λένε πολλά. Εκείνοι ξέρουν πολύ καλά και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πολύ τύχη καθώς και στην ομάδα της Επισκοπής να επιτύχει τους στόχους της για την φετινή σεζόν. Με εκτίμηση…».