Βαθμολογία

Σιμόνι: «Στόχος του Μακεδονικού η γρήγορη σωτηρία»

Ο Αλμπέρτο Σιμόνι αποτελεί το βασικό «9» του φετινού Μακεδονικού. Ο Αλβανός στράικερ μίλησε στη «Μ» για την προσπάθεια των «πρασίνων» στο απαιτητικό Πρωτάθλημα της Super League 2, τους στόχους και τις φιλοδοξίες του αλλά και την επιλογή του να μεταγραφεί το καλοκαίρι στην ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά, όσα είπε:

«Η πορεία της ομάδας θεωρώ ότι είναι καλή, μέχρι στιγμής», σημείωσε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε: «Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει πολύ, έχουμε καλούς παίκτες, ποιοτικούς, έμπειρους αλλά και νέους».

Για τις συνθήκες στον Μακεδονικό: «Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές. Εγκαταστάσεις, γήπεδα, γυμναστήρια σε επίπεδο που μπορεί να δουλέψει ένας σωστός επαγγελματίας αθλητής». Είσαι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις σου; «Είμαι ευχαριστημένος, δουλεύω καλά», σημείωσε και αναφορικά με τον στόχο δήλωσε: «Στόχος μας είναι η γρήγορη σωτηρία και από εκεί και πέρα να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Πως σου φαίνεται το επίπεδο της SL2; «Το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες, που έχουν στο ρόστερ τους καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι δυνατό Πρωτάθλημα». Για το προπονητικό επιτελείο του Μακεδονικού και την συνεργασία μαζί τους; «Εχουμε πολύ καλούς ανθρώπους δίπλα μας, οι οποίοι έχουν γνώσεις. Μας δείχνουν αυτά που πρέπει ώστε να γίνουμε καλύτεροι, έχοντας ως στόχο το καλό της ομάδας και το δικό μας. Εχουμε πολύ καλή συνεργασία, δουλεύουμε καλά σε όλους τους τομείς που ζητάει ο προπονητής».

Πηγή: metrosport