Βαθμολογία

Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να επισημάνει...

Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να επισημάνει προς όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι είναι συνυπεύθυνα για τη σωστή διατήρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων. Παρόλο ότι τα σωματεία έχουν παραλάβει το παραχωρητήριο των γηπέδων από τον εκάστοτε δήμο, θα πρέπει να γίνεται από τη γηπεδούχο ομάδα αυτοψία καταλληλότητας της εγκατάστασης, πριν την έναρξη των αναμετρήσεων.
Έχει καταγραφεί από τα αρμόδια όργανα ότι π.χ. κολώνες φωτισμού που βρίσκονται κολλητά στις γραμμές του γηπέδου, ανοιχτά φρεάτια, εγκαταλειμμένα αποδυτήρια, κακοσυντηρημένοι πάγκοι, επικίνδυνοι αγωνιστικοί χώροι, πεσμένες περιφράξεις, κομμένες σήτες, πόρτες που δεν κλειδώνουν και χόρτα στον περιβάλλοντα χώρο είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό κάποιων γηπέδων του Νομού και αποτελούν εν δυνάμει κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αγωνιζόμενων αλλά και των φιλάθλων.
Η ασφάλεια των γηπέδων και η πρόληψη πιθανών ατυχημάτων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να αποτελεί το βασικό μέλημα της γηπεδούχου ομάδας.
Καλούμε όλα τα σωματεία της ΕΠΣΝΛ, ευκαιρίας δοθείσης της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις εορτές των Χριστουγέννων, να πραγματοποιήσουν άμεσα αυτοψία στους αγωνιστικούς τους χώρους και στον περιβάλλοντα χώρο και να αποκαταστήσουν ό,τι είναι εφικτό μόνοι τους ειδάλλως να απευθυνθούν στο δήμο για να διευθετήσει όποια έλλειψη παρατηρήσουν.
Ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία και στο θέμα της συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων για να βελτιώσουμε όλοι μαζί την ασφάλεια των αγώνων.