Βαθμολογία

Εν αναμονή μεταγραφών…

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας, λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2022 και μετά την ήττα από τον Ηρακλή Λάρισας, με 2-0. Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να έχουν εννέα βαθμούς έως τώρα στον Α’ Όμιλο της Super League 2, όμως στους αγώνες με την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Διαγόρα και τον Ηρακλή, οι πολλές απουσίες υποχρέωσαν το λαρισινό σωματείο να παραταχθεί με «σύνθεση ανάγκης» και να γνωρίσει ισάριθμες ήττες (3-0, 5-0, 2-0).
Τα προβλήματα, λοιπόν, είναι ουκ ολίγα στον Απόλλωνα και όπως δείχνουν τα πράγματα στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 3 Ιανουαρίου και πάλι θα παρατάξει την ομάδα ο τεχνικός Βαγγέλης Στουρνάρας με ενδεκάδα «ανάγκης».
Αυτή η κατάσταση προβληματίζει έντονα τους φίλους του Απόλλωνα, που βλέπουν πως η ομάδα που έχει ιστορία στο ποδόσφαιρο βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της και φοβούνται πως θα έρθουν τα χειρότερα…
Και οι νεαροί παίκτες που έχουν παραμείνει ελπίζουν πως ο… Άι Βασίλης την Πρωτοχρονιά θα τους φέρει ένα καλό δώρο, όπως σε όλα τα… παιδάκια του κόσμου, αλλά καλό είναι να κάνουν όνειρα, όμως, πρέπει αυτά και να πραγματοποιούνται.
Γι’ αυτόν τον λόγο η διοίκηση που δεν έχει πει την τελευταία λέξη, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει ηχηρές μεταγραφές για να ενισχυθεί το δυναμικό της ομάδας και ο Απόλλωνας να δώσει με άλλον αέρα τη μάχη της παραμονής.
Δεν αποκλείεται και εντός της εβδομάδας να έχουμε νέα, αλλά και… εξελίξεις, που θα δυναμώσουν την ομάδα και μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ θα δούμε έναν σαφώς καλύτερο Απόλλωνα.
Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές και σήμερα θα είναι κοντά στα συγγενικά τους πρόσωπα για να απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες αυτές ημέρες και αύριο το πρωί θα επανέλθουν στις προπονήσεις, καθώς είναι προγραμματισμένη προπόνηση, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, ο τεχνικός Βαγγέλης Στουρνάρας δεν θα έχει στη διαθεσή του τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Καλούση, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Λάρισας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
ΠΗΓΗ