Βαθμολογία

Έπιασε δουλειά το νέο τεχνικό team της ΠΑΕ ΑΕΛ

Στο προπονητήριο των Δένδρων βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης, μαζί με τους συνεργάτες του Χρήστο Τσακίρη και Γιώργο Γουνελά, με τους οποίους πλαισιώνεται πλέον το τεχνικό team των “βυσσινί” κι αφού έγινε η απαιτούμενη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ξεκίνησαν να δουλεύουν με την ομάδα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β’, στις 04/01 στο Αλκαζάρ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης βρίσκεται εκτός Λάρισας, ενόψει και του αυριανού Δ.Σ. της Λίγκας κι έτσι τις συστάσεις έκαναν ο τεχνικός διευθυντής, Τάσος Βενέτης με τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, τόνισε μεταξύ άλλων και μετά τις ευχές του για τις ημέρες των εορτών που διανύουμε, τα εξής:

“Είναι χαρά και τιμή που θα υπηρετήσουμε την ΑΕΛ. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Νταβέλη, καθώς και τους κ.κ. Βενέτη και Ταυλαρίδη για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας έδωσαν να υπηρετήσουμε μια ομάδα με ιστορία και υψηλούς στόχους. Το αγωνιστικό τμήμα έχει δείξει μέσα στο γήπεδο πως έχει αρετές και δυνατότητες κι αυτό οφείλεται στον προκάτοχό μου, που δημιούργησε μια ομάδα που διεκδικεί πράγματα. Ήρθαμε με μεγάλη διάθεση να βάλουμε κι εμείς τις δικές μας ιδέες, μέσω των οποίων θα οδηγηθούμε σε αποτελέσματα που θα μας κάνουν όλους χαρούμενους”.

Από το τεχνικό team που ξεκίνησε την σεζόν, πλην του Παναγιώτη Γκουτσίδη αποχώρησε και ο γυμναστής φυσικής κατάστασης, Χρήστος Καρυδόπουλος, τον οποίο και η ΠΑΕ ευχαριστεί για την συνεργασία, ενώ παραμένουν ο Αλέξανδρος Βεργώνης, ως βοηθός προπονητή-αναλυτής, ο Λουίτζι Τσενάμο, ως προπονητής τερματοφυλάκων και ο γυμναστής αποκατάστασης, Γιάννης Παπαϊωάννου, στέλεχος εξάλλου του συνεργαζόμενου κέντρου «The Medical Project».

Να ενημερώσουμε συμπληρωματικά ότι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Ταουσιάνη, Χρήστος Τσακίρης, κατάγεται από την Δράμα, διαθέτει πτυχίο φυσικής αγωγής και πριν συνεργαστεί μαζί του στον Εργοτέλη και στον Λεβαδειακό, είχε θητεία στην Δόξα Δράμας, ενώ ο Γιώργος Γουνελάς γεννήθηκε το 1989 στην Καβάλα και εργάστηκε επί σειρά ετών ως προπονητής φυσικής κατάστασης στον ΑΟΚ, πριν ακολουθήσει τον Γιάννη Ταουσιάνη σε Ηράκλειο και Λιβαδειά.

ΠΗΓΗ