Βαθμολογία

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο δημοτικό σχολείο των Αμπελακίων ο Γ. Μανώλης

Τα είχε όλα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου των Αμπελακίων. Λαχταριστά κεράσματα, καλή διάθεση και φυσικά τα παιδιά με τα ποιήματά τους, τα εορταστικά τραγούδια τους και τα μικρά θεατρικά να ενθουσιάζουν τους γονείς τους, τους παππούδες τους και τους επισκέπτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Μεταξύ των επισκεπτών και ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης. Εκεί ήταν, ακόμη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Τσεργάς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελακίων κ. Γιάννης Ταζές.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης, συγχαίροντας την διευθύντρια του Σχολείου κα Γκόλαντα για την όλη εκδήλωση, σημείωσε: «Θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες προς την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κα Γκόλαντα και στην δασκάλα κα Κούτρα, αλλά και στο  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Επίσης, και όλους τους μαθητές, των οποίων η χαρά και ο ενθουσιασμός γι αυτή την όμορφη και διασκεδαστική εκδήλωση, αποτυπώθηκε στα πρόσωπά τους, καθώς και όλο τον κόσμο για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!».