Βαθμολογία

Η 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX σε αριθμούς

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Πελασγιώτιδα 2-2

Χιτσκοκικό φινάλε σημειώθηκε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" με την Πελασγιώτιδα να ισοφαρίζει τον Οικονόμο σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό προπονητή τον γυμναστή Νίκο Καραμήτσιο και χωρίς τους Αυλογιάρη - Αγρόδημο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμα με τον Οσμάνι να ευστοχεί στο 10' με διαγώνιο σουτ από δεξιά. Μάλιστα, στο 24' η Πελασγιώτιδα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά το σουτ εκτός περιοχής του Κουσιώρα αποκρούστηκε από το δοκάρι του Νούσια. Στην συνέχεια, ο Χριστώνης στο 27' έγινε απειλητικός αλλά αρχικά τον "έκλεισε" ο Νούσιας και ακολούθως ο Μπουμπουνάρας απέκρουσε σε κόρνερ.

Από το σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και στο 31' το σουτ του Ντούφα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 32' από σέντρα του Καρβούνη το σουτ του Δραχαλίβα από καλή θέση κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 45' η νέα προσπάθεια του Δραχαλίβα εξουδετερώθηκε από τον Μαστοροδήμο.

Αφού στο 51' οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Κουσιώρα και στο 62' το σουτ του Μπουμπουνάρα κόντραρε και έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, οι Τσαριτσανιώτες ισοφάρισαν στο 64' με τον Στέλιο Δραχαλίβα που προχώρησε από δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μαστοροδήμο (1-1). Στο 75' ο Τσέλα σούταρε προς την δεξιά πλευρά της εστίας του Νούσια αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας έκανε την απόκρουση του αγώνα, διώχνοντας με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ, ενώ στο 82' ο Οσμάνι έχασε εκπληκτική ευκαιρία, όταν απέφυγε τον Νούσια αλλά το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 85' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρβούνη, ο νεοεισελθών Δριστέλας με καρφωτή κεφαλιά "έγραψε" το 2-1, ενώ στο 88' το σουτ του Καρβούνη κατέληξε σύρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη και στο 90'+1', ο Κουσιώρας σέντραρε από αριστερά και ο Τσέλα με "τακουνάκι" έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Χρήστος Νίτσας με βοηθούς τους Γιάννη Ρουπέλα - Κώστα Στεργιακούλη.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας (90'+4' λ.τρ. Ν.Δραχαλίβας), Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Καραμπίνας, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι, Ντούφας (81' Δριστέλας), Πούτας, Κίτσιος (56' Λαγιόκαπας), Καρβούνης, Στ.Δραχαλίβας.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέτζας (63' Τσέλα), Δ.Δάσσιος, Κουπατσιάρας, Ι.Δάσσιος, Κουτσικούλης, Χριστώνης, Καλούσης, Οσμάνι (86' Τσιουραντάνης), Κουσιώρας, Ιορδανίδης.

Σμόλικας - ΑΟ Μαυροβουνίου 2 – 3

Νέα επιτυχία και δεύτερη θέση για το Μαυροβούνι που κέρδισε μέσα στην Φαλάνη τον τοπικό Σμόλικα με σκορ 2-3.

Οι νικητές μάλιστα προηγήθηκαν από το πρώτο ημίχρονο με σκορ 0-2. Ο Εμμανουήλ με κεφαλιά έκανε το 0-1 και ο Κακαζούκης στο 26 με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Σμόλικας αντέδρασε και στην επανάληψη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια για το 2-2. Γκαλμπογκίνης στο 73΄ και Μπάκος στο 82΄ οι σκόρερ.

Ο έμπειρος Αλέξης Κακαζούκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 88΄ έκανε το τελικό 2-3!

Σμόλικας (Νίκος Παπανικολάου): Γραβάνης, Μπαρούτζας, Γούτος, Πατσής, Γκιόνα, Νιεπέτρι, Μπάκος, Γκαλμπογκίνης, Ζιώγας, Χαζίζι, Ντούρας. Έπαιξαν και οι: Σκούπρας, Βογιατζής, Ντανίκας.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος, Μπάγκας Δ., Σκαφιδάς (46΄ Κουκούτσης), Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Μπέτσης (87΄Αρσένης), Ακριβόπουλος, Εμμανουήλ (46΄Θάνος), Σπανός (70΄ Φακίτσας).

Δόξα Βλαχογιαννίου-Όλυμπος Γόννων 2 – 2

Βλαχογιάννι και Γόννοι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 2-2. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ αλλά με ένα δοκάρι στο 10’ για τους Γόννους με τον Μάντζιαρη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά και μέσα σε λίγα λεπτά σκόραραν δύο φορές! Στο 53’ ο Κυπαρίσσης έκανε το 1-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Αλεξίου σημείωσε και το 2-0. Αξίζει να αναφέρουμε πως και τα δύο γκολ σημειώθηκαν από ασίστ του Γελαλή.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 64’ με γκολ του Σερίφη για το 2-1. Στο 69΄ο Κολτσίδας ήταν αυτός που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του για το τελικό 2-2.

Βλαχογιάννι (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Φράντζας, Κυπαρίσσης, Γκουρομπίνος Δ., Λάκης (Κοντοθανασης), Λάλος, Αλεξίου, Γελαλής, Γκουρομπίνος Μ. (Φακίτσας), Ιωαννίδης Κωνσταντινίδης).

Γόννοι (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές Γ., Μπούμπουλης Β., Μπούμπουλης Θ., Μπουζούκας (80΄Κακούσιος), Γκαμπέτας, Μάντζαρης, Κολτσίδας, Κόκρας (80΄Καραϊσκος), Σερίφης, Γαγάρας (60΄Γουγουλιάς Ν.).

Αστήρ Μελισσοχωρίου-ΑΕ Κιλελέρ 0 – 2

Το Κιλελέρ επικράτησε με σκορ 0-2 στην έδρα του Μελισσοχωρίου και σε συνδυασμό με την ήττα του Αχιλλέα έπιασε κορυφή.

Οι νικητές σκόραραν στο πρώτο μέρος δύο γκολ και πήραν τη νίκη απέναντι στο μαχητικό συγκρότημα του Μελισσοχωρίου που για ένα ακόνη ματς έκανε μεγάλη προσπάθεια.

Στο 26’ ο Θανάσης Παπαγεωργίου με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 34’ ο Αλέκος Κουβελάς με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Μελισσοχώρι (Μακής Αλεξούδης): Κουκούτσης, Αετόπουλος (46΄Βογιατζής Π.), Σδράλης Θ., Κολοβός, Καφαντάρης (79΄Πλης), Μπιρόλ, Βασιλειάδης, Περδίκης, Νικόλι (57΄Παραφέστας), Καραμάνος, Καζάκος (72΄Γκαραβέλης).

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Ντιντής Στ. (77΄λ.τρ. Κουτσιρίμπας), Πανταζής, Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Γκουγκουλιάς, Βαγενάς, Παπαγεωργίου, Κουβελάς (55΄Αργύρης), Χασομέρης, Αναγνώστης.

*Η Α.Ε. Κιλελέρ ευχαριστεί τους ανθρώπους του Αστέρα Μελισσοχωρίου για την άψογη φιλοξενία.

Κίσσαβος Συκουρίου-Δήμητρα Γιάννουλης 2 – 1

Σημαντική νίκη για τον Κίσσαβο Συκουρίου κόντρα στην Γιάννουλη στο γήπεδο Παραποτάμου με σκορ 2-1. Ο Νίκος Κώτσιας στο 59΄έκανε το 1-0 και στο 63΄ο Αρσένης έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Ο Κίσσαβος στο 81΄ με τον Νίκο Κορδέλα έκανε το τελικό 2-1.

*Ο 14χρονος Παναγιώτης Αλίγκας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Κισσάβου Συκουρίου και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Συκούριο (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Μέρκο, (46΄Τριανταφύλλου), Τζιούρας, Τόπης, Νεμπεγλέρας, Λιόγκας, Κουλουλτσής, Κορδέλας, Πλιάγκας (88΄Αλίγκας), Κώτσιας (68΄ Μουρογιάννης), Φαρμάκας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Κοτλής, Καρέλας, Ματσικόπουλος (70΄ Χατζηγρηγορίου), Αμπατζίδης, Σαπάκος, Αλατάς, Κουρούτσαλης (60΄ Αρσένης), Μπαμπάλης, Νάστας, Γκαλγκανόπουλος (80΄ Ντελής) Καρβούνης.

Αχιλλέας Φαρσάλων-Παναγροτικός Νίκαιας  2 – 5

Ο Παναγροτικός Νίκαιας πέτυχε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 2-5.

Ο Ηλίας Χριστοδούλου σημείωσε χατ τρικ και ουσιαστικά βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του. Τα γκολ σημείωσε στο 43΄, στο  62΄ και στο 66΄με πέναλτι.

Ο Μιχάλης Γκανάβας σκόραρε δύο φορές (54΄, 71΄). Για τον Αχιλλέα, ο Κερμελίδης σκόραρε δύο φορές (89΄93΄), ενώ είχε και χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Κερμελίδη.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας-Χρήστος Λιάπης): Σταυράκης, Κούλπας, Κουμπούρας, Δημολιός, Καραμπούζης, Λάιος (46' Γκαραλιάκος), Αετόπουλος (60' Καραλούλης), Μπλατσέρης (67' Μπρόσκα), Παπακωνσταντίνου (60' Πασσάς), Μακρής, Κερμελίδης.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσανάκης, Σώκος, Ακρίβος, Ψαρούλης (73' Γεωργόπουλος), Περήφανος, Παπακώστας Η., Ρακίπι, Παπακώστας Αθ, Γκανάβας (77′ Βύρλας), Μανακούσιος Δ. (77' Μανακούσιος Θ.), Χριστοδούλου (68' Γκουντίκας).

Αετός Μακρυχωρίου-Τύρναβος 2005 0 – 1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Τύρναβος που επικράτησε εκτός έδρας του Αετού Μακρυχωρίου με σκορ 0-1. Το γκολ του Λεάνδρου Τσατσελάρι στο 83΄ με πολύ ωραίο σουτ, έκρινε την αναμέτρηση.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης):

Τύρναβος (Νίκος Αργυρούλης): Τσούκας, Καρράς, Παπαγεωργίου, Μπαλκούρας, Σιούτης, Κατσαρός (38΄λ.τ Φούντας), Χατζούλης (80΄Λάζος), Μπάκος, Τσατσελάρι Λ., Στεμπάρι (60΄Τσατσελάρι Ρ.), Τσέζμα (80΄Πέτρο).