Βαθμολογία

Ήττα για την ΑΕΛ στις Σέρρες

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, αφού ηττήθηκε με ανατροπή (2-1) σε παιχνίδι της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Στο αγωνιστικό μέρος στο 45+1’ ο Αντράντα άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ (0-1), με τον Πανσερραϊκό να ισοφαρίζει στο 70’ με τον Καρασαλίδη και με το Κανίς στο 89’ με εκτέλεση πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Ακυρώθηκε γκολ της ΑΕΛ με Νικολιά για χέρι στην αρχή της φάσης που υπέδειξε ο διαιτητής στο 31ο λεπτό. Πολλά παράπονα της ΑΕΛ για τη διαιτησία της αναμέτρησης σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (58′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Στίνα, Μούργος (81′ Μασκανάκης), Κανίς (90′ Δεληγιαννίδης), Κατσαντώνης (90′ Παπαβασιλείου).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (84' λ.τρ Κοσσονού), Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαΐδης, Πλέγας, Νικολιάς (60′ λ.τρ Μαυριάς), Κούστα (66′ Τσουμάνης), Αντράντα (66′ Μιλτιάδης), Πεντρόσο.