Βαθμολογία

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΠΟ Ελασσόνας

Σπουδαία νίκη για τον ΠΟ Ελασσόνας και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 0-1! Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Αλμυρού με τους παίκτες του κ. Νίκου Φώλλα να κάνουν πραγματική κατάθεση ψυχής και να παίρνουν ένα σπουδαίο τρίποντο που θα βοηθήσει σημαντικά τόσο στην ψυχολογία όσο και στην βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 60΄ο Τσάτσος. Ο Κοντοθανάσης εκτέλεσε ένα φάουλ ο Τσάτσος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Καβουσάκη!

Στη συνέχεια ο  Κοντοθανάσης έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει και το 0-2. Οι γηπεδούχοι όπως ήταν λογικό πίεσαν για την ισοφάριση αλλά η άμυνα του ΠΟΕ άντεξε με την ομάδα της Λάρισας να πανηγυρίζει ένα μεγάλο τρίποντο!

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Λάμπος, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Θεοδωρόπουλος (82′ Κατσαγεωργίου), Ψιάνος, Κυρίτσης, Κόλα (46′ Καρατσόλης), Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (67′ Μυλωνάς), Ντινιωτάκης

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Καραμούλας, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Τσάτσος, Ντουλάγκ, Κωστούλας, Νταμπώσης (38′ Ματούλας), Μουλτσιάς (46′ Γκαμπέτας), Κακάμης.