Βαθμολογία

Η Ανθούπολη προκάλεσε «αίσθηση» με τη μεταγραφή του Ηλία Καραγιάννη!

Η Ανθούπολη δείχνει τις… διαθέσεις της γι’ ακόμη μία φορά. Η ομάδα κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, παρόλα αυτά ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Πρίφτης προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα χρονιά…

Ο σύλλογος μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης (21/12) ανακοίνωσε μία δυνατή μεταγραφή που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Στην Ανθούπολη θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο έμπειρος ακραίος αμυντικός Ηλίας Καραγιάννης που έχει πολλές παραστάσεις από τα γήπεδα της Super League 2.

Ποδοσφαιριστής που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα του ομάδα από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο.

Ο Ηλίας είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου 1991, αγωνίστηκε στα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της ΑΕΛ, στον Τοξότη Λάρισας και στη συνέχεια ακολούθησε μία ανοδική πορεία. Πέρασε από Ασπρόπυργο, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Πυργετό, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦ Ιεράπετρας και Επισκοπή.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία κάθε επιτυχία!