Βαθμολογία

Πρόκριση με μεγάλο σκορ για την Ανθούπολη (PICS)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση (3η) του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πήρε η ομάδα της Ανθούπολης, που κέρδισε με σκορ 5-2 τον Λαρισαϊκό (21/12).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόλις στο 8’ να ανοίξουν το σκορ όταν ο Μπλέντι Μούτσα έβγαλε τη σέντρα ακριβείας και ο Μπλέντι Σέσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τον πρώτο λόγο, δημιούργησαν και ευκαιρίες στο 20’ καλό σουτ του Μαριγκούδη που πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, στην επαναφορά ο Παπαδάκος έκανε νέο σουτ, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Στο 35’ ο Μπλέντι Μούτσα αυτή τη φορά έκανε και το 2-0. Ο Λαρισαϊκός ο οποίος έκανε το δικό του καλό παιχνίδι και στο 36’ «απάντησε» με την προσωπική ενέργεια του Παναγιώτη Παϊτέρη που πέρασε την άμυνα και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στην επανάληψη άνοιξε το παιχνίδι, στο 61’ αρχικά χάθηκε καλή ευκαιρία για την Ανθούπολη με το καλό φάουλ του Αντωνόπουλου που αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα, ωραία σέντρα του Σελλήνη μέσα στην περιοχή, για τον Κακαβίτση που με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Στο 67’ καταπληκτικό σουτ του Μούτσα Μπλέντι που έκανε δύο τα τέρματά του και το 4-1. Στο 80’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το τρίτο προσωπικό του γκολ και το 5-1. Ένα λεπτό μετά ο Λαρισαϊκός μείωσε στο τελικό 5-2 με τον Σέντζα Δ.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας – Κώστας Μαντζιώκας): Αναστασίου Β., Σελλήνης, Μαριγκούδης, Ιωαννίδης (46’ Κακαβίτσης), Κολοβός (83’ Τσίτσαβος), Αντωνόπουλος, Μούτσα Μπλέντι (83’ Τίρχας), Σέσι Μπλέντι, Παπαδάκος (73’ Αλλιάι), Κατσαμπέλας (46’ Πρίφτης Φ.), Σπανός.

Λαρισαϊκός (Θοδωρής Γεωργούλας): Πατέτσος Α., Παράφορος, Γούπος (73’ Ζέκης), Πατέτσος Ρ., Ακρίβος, Κόλα (62’ Σέντζας Δ.), Μάγγος (46’ Καρλιγκιότης), Σκέντζας Ρ. (68’ Σαράφης), Κουρούκας, Παϊτέρης, Βάσσος (62’ Μικερτζής).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Δεδικούσης, Νάκας.