Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Nέο ΔΣ στον Πιερικό

Ο Ηλίας Σαραηλίδης είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού όπως προέκυψε από την Γενική Συνέλευση και τις αρχιαιρεσίες του συλλόγου έπειτα από την παραίτηση του Γιάννη Λαζαρίδη.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Πιερικού και γιός του πρώην προέδρου του ΣΦΚ Πιερικός, Τάσου Σαραηλίδη θα ηγηθεί του νέου διοικητικού σχήματος, στο οποίο συνυπάρχουν νέαπρόσωπα αλλά και “παλιοί” που ήταν μέλη της απερχόμενης διοίκησης που παραιτήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο Ηλίας Σαραηλίδης ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΦΚ Πιερικός για την εμπιστοσύνη και δεσμεύτηκε ότι η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει για το καλύτερο, έχοντας τη στήριξη του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου αλλά και του Σπύρου Κουλκουδίνα.

Ο Γιάννης Λαζαρίδης, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ως Πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε στα χρόνια της παρουσίας του στα διοικητικά δρώμενα, αναφερόμενος στο γιατί αποχώρησε, εκτός από επαγγελματικούς λόγους έκανε λόγο και για την απαξιωτική στάση μερίδας των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που δεν έχαναν ευκαιρία να αναδείξουν κάθε τι αρνητικό.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Λαζαρίδης, όπως και ο Σάκης Μπέης δεν αποχωρούν εντελώς από τα διοικητικά δρώμενα καθώς θα είναι δυο από τα τρία μέλη της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Το νέο δεκαπενταμελές διοικητικό συμβούλιο είναι:

Πρόεδρος: Ηλίας Σαραηλίδης
Μέλη διοικητικού συμβουλίου:
Γεώργιος Πιτσώνης
Γεώργιος Κουθουρίδης
Βασίλης Τσακιρίδης
Αθανάσιος Μπασμπανάς
Βασίλης Καπετανάκης
Αχιλλέας Ιωακειμίδης
Νίκος Πιτσώνης
Αλέξανδρος Βαρνάς
Δασκαλοπούλου Χριστίνα
Παναγιωτίδου Κατερίνα
Δημήτρης Μπέης
Παύλος Παυλίδης
Σπύρος Κοκκινοπλίτης

Αναπληρωματικά μέλη:
Εμμανουέλα Καζαντζή
Δημήτρης Λύτρας
Κώστας Παναγίτσας

Στην εξελεκτική επιτροπή οι:
Γιάννης Λαζαρίδης
Αθανάσιος Μπέης και
Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης

Πηγή: katerinisport