Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες με χατ- τρικ Νάτσιου για Τοξότη

Τέλος σε μία περίοδο… κακοδαιμονίας μπήκε για τον Τοξότη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, καθώς οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας της μαχητικής Νεάπολης με 3-2.

Το συγκρότημα του Φίλιππου Θεοχαρίδη έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε πριν την ανάπαυλα να προηγηθεί με τρία γκολ, με τον Θανάση Νάτσιο να πετυχαίνει ένα… αυθεντικό χατ – τρικ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν τους ρυθμούς χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα, αφού το μόνο που κατάφερε η Νεάπολη ήταν να μειώσει σε 3-2 με δύο γκολ του πολύπειρου Ορέστη Γαρυφαλλόπουλου.

Πλέον ο Τοξότης ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, αφού είναι μεν στους έξι βαθμούς, αλλά δεν έχει πάρει τους τρεις άνευ αγώνα με τον Ηρακλή Καλλιθέα, αλλά έχει κάνει και το ρεπό του. Με την έναρξη της νέας χρονιάς, θα αντιμετωπίσει την ουραγό ομάδα του Αβέρωφ.

Τοξότης (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Ράιδος, Μελανός, Γκαμπούρας, Σπηλιώτης, Λιόλιος, Λιάκος, Τσακνάκης, Γαλάνης (65’ Μόσιος), Παπατζίκος (60’ Καπούτσι), Κιόσια, Νάτσιος (80’ Πατέρας).