Βαθμολογία

Βαριά ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας στην Ρόδο

Ο Απόλλων Λάρισας δεν άντεξε στην Ρόδο και ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από τον Διαγόρα, στο δημοτικό Στάδιο του Νησιού, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.  Η ομάδα της Λάρισας ταξίδεψε στην Ρόδο με πολλές απουσίες.

Πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 25’, οι Ροδίτες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Λαϊουέλ μπήκε στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα για τον Παραστατίδη και ο τελευταιός με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 1-0. Στο 23’ ο Παραστατίδης έφυγε στην κόντρα επίθεση, γύρισε στην περιοχή για τον Βουργουτζή και ο μεσοεπιθετικός του Διαγόρα με πλασέ νίκησε τον Οικονομόπουλο για το 2-0.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Διαγόρας έκανε το 3-0. Στο 47’, ο Μπούμπας με τρομερό σουτ νίκησε τον Οικονομόπουλο, κάνοντας τρία τα τέρματα της ομάδας του. Στο 63’ ο Παραστατίδης σημείωσε το 4-0, αν και αρχικά ο Οικονομόπουλος νίκησε τον Λαϊουέλ και στην επαναφορά ο πρώτος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά μετά, ο Παραστατίδης βγήκε απέναντι από τον Οικονομόπουλο, μοίρασε στον Βουργουτζή και ο τελευταίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 5-0.

Διαγόρας Ρόδου (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Βουργουτζής, Μανιώτης, Πετράκης (56′ Χότζα), Τάτσης, Καραμάνης (46’ Μαγκάκης), Παπαϊωάννου (54’ Οικονομίκος), Μπούμπας (56′ Καβαλιέρι), Τσιαντούλας, Παραστατίδης, Λαϊουέλ.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Καλούσης, Ποτόσογλου, Κοτσιανούλης, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης (56’ Χουμόλι), Κλιγγόπουλος (65’ Διβανές), Ζαχαράκης, Ντιουλγκέροφ, Ντ’ Αγκοστίνο.