Βαθμολογία

Τσιώλης: «Να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Σάκης Τσιώλης στάθηκε στη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρήκε στην ομάδα αλλά και τον στόχο του «Γηραιού». Αναλυτικά όσα είπε:

«Πριν ξεκινήσω να αναφέρω ότι αισθάνθηκα ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά από την πρώτη στιγμή που πάτησα ξανά στο Αλκαζάρ. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή που μου επιφύλασσε και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Είναι αμοιβαία και θα είναι μέχρι το τέλος. Όσον αφορά για το παιχνίδι μίλησα στα παιδιά και είπα ότι σήμερα παίζουν δύο κορυφαίες ομάδες, δύο ομάδες οι οποίες είναι πραγματικά στολίδι, γι’ αυτή την κατηγορία, τόσο ο Ηρακλής, όσο και η Λάρισα να αγωνίζονται εδώ. Ήταν πραγματικά ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, το χάρηκα η αλήθεια είναι και βέβαια θα πρέπει τα εύσημα, σε πολύ μεγάλο βαθμό, να τα δώσουμε στον προηγούμενο κόουτς, στον κ. Γεωργιάδη, γιατί πραγματικά η ομάδα είναι σε άριστη κατάσταση.
Συμβαίνουν αυτά όσον αφορά τώρα με το παιχνίδι.

Λόγω του ότι και η Λάρισα πολύ πιθανόν να μην περίμενε έναν Ηρακλή τόσο γρήγορο, τόσο συνδυαστικό. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Ηρακλής διαθέτει πάρα πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το σταματάμε εδώ όμως και αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία να απομακρυνθεί γρήγορα ο Ηρακλής από την επικίνδυνη ζώνη που βρίσκεται μέχρι σήμερα και να κοιτάξουμε λίγο το παιχνίδι που έρχεται.

Όσο μεγάλη και αν είναι η νίκη αυτή, γιατί όπως σας είπα και πριν η νίκη αυτή μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά για το λόγο ότι ήρθε απέναντι στον μεγαλύτερο αντίπαλο που είχαμε στην κατηγορία. Θα κοιτάξουμε λοιπόν το παιχνίδι που έρχεται με σοβαρότητα, να τελειώσουμε και αυτό το παιχνίδι και να δούμε μετά που βρισκόμαστε βαθμολογικά. Σίγουρα θα πρέπει γρήγορα και σύντομα ο Ηρακλής να πάρει τη θέση που του αρμόζει και να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».