Βαθμολογία

Πολλά γκολ στην 9η στροφή της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX

Δείτε αναλυτικά τα ρεπορτάζ από αγώνες της 9ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΛ DE TOX (18/12).

Αστέρας Μελισσοχωρίου-Οικονόμος Τσαριτσάνης 1 – 2

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη στο γήπεδο Μελισσοχωρίου, ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι παρότι αγωνίστηκαν με πολλές βασικές απουσίες (Χαρούλης, Ζαφειρίου, Γουργιώτης, Αβδουλάς, Σδράλης Β.) παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για το θετικό αποτέλεσμα. Δοκάρι είχε το Μελισσοχώρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Βασιλειάδη και στο δεύτερο με τον Μπιρόλ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 6' απείλησαν με τον Ντούφα, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Κουκούτσης, ενώ στην επαναφορά ο Κίτσιος "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι "απάντησαν" στο 8' με διαγώνιο σουτ του Καζάκου που έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 14' ο Κουκούτσης βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Δραχαλίβα. Στο 19' από σέντρα του Ντούφα, ο Κίτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 26' ο Νούσιας απέκρουσε σε κόρνερ νέο σουτ του Καζάκου από αριστερά.

Στο 35' σε μία φάση διαρκείας και αφού ο Κουκούτσης αρχικά εξουδετέρωσε τις προσπάθειες των Κίτσιου και Ντούφα, οι Τσαριτσανιώτες σκόραραν για το 0-1 που επιτεύχθηκε με γυριστό σουτ του Καρβούνη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 48' πλησίασαν στο γκολ με τον Καραμάνο που όμως είδε τον Νούσια να πέφτει στα πόδια του και να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στο 55' ο ίδιος απέκρουσε σε κόρνερ ένα ακόμη επικίνδυνο σουτ του Καζάκου από αριστερά.

Στο 66' ο Νικόλι αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή, καθώς με διαγώνιο σουτ από δεξιά ισοφάρισε, ενώ στο 71' οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή με τον Σδράλη που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Νούσια.

Στο 77' ακυρώθηκε γκολ του Αλεξόπουλου ως οφσάιντ από τον α' βοηθό. Στο 79' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας τον καταλογισμό πέναλτι σε πρόσκρουση της μπάλας σε χέρι αμυνομένου, κάτι που δεν αποδέχθηκε ο διαιτητής.

Στο 82' υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ την στιγμή που σκόραρε ο Ντούφας, γεγονός που προκάλεσε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν λανθασμένη την υπόδειξη, ενώ στο 84' το συρτό σουτ του Λαγιόκαπα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89' με την εκτέλεση του Καρβούνη από τα 11 μέτρα (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε όταν ο Σδράλης απέκρουσε με το προτεταμένο χέρι την κεφαλιά του Αλεξόπουλου, λίγο πριν περάσει την γραμμή τέρματος).

Αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του ματς ο αναπληρωματικός παίκτης του Αστέρα Αγγελακόπουλος, με τους γηπεδούχους να αναφέρουν πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, τα τρία ορίστηκε ο ίδιος διαιτητής.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Κουκούτσης, Βογιατζής, Σδράλης Αθ., Κολοβός, Παραφέστας, Μουμίν, Βασιλειάδης, Περδίκης, Καραμάνος, Καφαντάρης (61′ Νικόλι), Καζάκος.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Λυκοκώστας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Καραμπίνας, Αλεξόπουλος, Μιφτάρι (65′ Μουλτσιάς Δ.), Ντούφας, Πούτας, Κίτσιος (75′ Λαγιόκαπας), Καρβούνης, Δραχαλίβας Στ. (90’+4′ Δριστέλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Καρακώτας, Μίχος.

Φαλανιακός-Όλυμπος Γόννων 2-3

Ένα συναρπαστικό ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Φαλάνης με τον Όλυμπο Γόννων (2-3). Το ματς είχε μεγάλο σασπένς μέχρι το τέλος! Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα!

Ο Τσιάκος με πέναλτι στο 10’ έκανε το 1-0, ενώ στο 47’ ο Μπούμπουλης έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Στο 55’ ο Τσιάκος έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1, ενώ στο 81’ ο Μάντζιαρης έφερε και πάλι το ματς στην ισοπαλία για το 2-2. Στο 94’ ο Μπούμπουλης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του για το τελικό 2-3!

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης Ν. (61’ Σκόμπας), Ευαγγελούλης, Στάμος, Κουρτεσιώτης, Γκανάτσας (61’ Λυγούρας), Πανταζής, Καρακίτσιος (73’ Πάνου), Διμήρης (82’ Ανατολίτης), Τσιάκος, Αλατάς (82’ Ιγγλέζος).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Μπούμπουλης Αθ. (22′ λ.τρ. Μπαλαούρας), Αλεξόπουλος, Ζαϊρές Γ., Ζαϊρές Β. (71′ Κακούσιος), Μάντζιαρης, Γκαμπέτας, Σερίφης, Μπούμπουλης Ε., Κόκρας, Κολτσίδας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Δίχρης, Στεργιακούλης.

ΑΕ Κιλελέρ-Σμόλικας Φαλάνης 6 – 0

Μεγάλη σε έκταση νίκη σημείωσε η ΑΕ Κιλελέρ που πέτυχε έξι γκολ κόντρα στον Σμόλικα. Στο 8’ ο Τσακίρης άνοιξε το σκορ και δέκα λεπτά αργότερα ο Αναγνώστης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Χασομέρης στο 24’ σημείωσε και το 3-0, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει λίγο αργότερα ξανά (32’) για το 4-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 75’ και 86’ ο Κουβελάς διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Ντιντής, Πανταζής (46′ Χατζησαββίδης), Μπαρούτας, Αντωνίου, (46′ Φασούλας), Τσακίρης, Αργύρης (55′ Νικολαΐδης), Παπαγεωργίου, Χασομέρης (46′ Γκουγκουλιάς), Βαγενάς, Κουβελάς, Αναγνώστης.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Παπανικολάου): Γραβάνης, Σκούπρας, Ντανίκας Ρ. (46′ Βογιατζής), Γούτος, Νερπιέτρι, Γκαλμπογκίνης, Χαζιζάι, Πατσής, Γκιόνα, Ντούρας (46′ ), Ζιώγας.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Γκαρέλης, Λιόλιος.

Δήμητρα Γιάννουλης-Δόξα Βλαχογιαννίου 0 – 0

Δήμητρα Γιάννουλης και Δόξα Βλαχογιαννίου έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που δεν κουνήθηκαν δίχτυα!

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 66’ αποβλήθηκε ο Παπαϊωάννου.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αρσένης, Σαπάκος (85’ Κουρούτσαλης), Αλατάς, Ματσικόπουλος, Μπαμπάλης, Νάστας, Γκαλγκανόπουλος (46’ Χατζηγρηγορίου), Αμπατζίδης (75’ Ντόνας), Καρβούνης, Καρέλας.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Φράτζας, Κυπαρίσσης, Κοντοθανάσης, Λάλος, Κωνσταντινίδης (70’ Νέτζο), Γκουρομπίνος Μ. (60’ Αλεξίου), Γελαλής, Ιωαννίδης (85’ Φακίτσας). 

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Κουρέτσος.

Παναγροτικός Νίκαιας-Δαμασιακός  3 - 0

Ο Παναγροτικός Νίκαιας χαμογέλασε στο ματς κόντρα στον Δαμασιακό, αφού επικράτησε με σκορ 3-0.

Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο Ζαππείου. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη. Ο Μανακούσιος στο 55’ έκανε το 1-0, ο Χριστοδούλου στο 67’ το 2-0 και το τελικό 3-0 σημείωσε ο Μανακούσιος και πάλι στο 85’. 

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσανάκης, Σώκος, Ακρίβος, Ψαρούλης, Παπακώστας Σ. (70′ Μανακούσιος Θ.), Ρακίπι, Γκανάβας (70′ Γκουντίκας), Χριστοδούλου (80′ Πετράκης Χ.), Παπακώστας Ηλ. (85′ Βύρλας), Περήφανος, Μανακούσιος Δ. (85′ Πετράκης Ε.).

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης - Τάκης Ζηρδέλης): Γεωργούλας, Λέτσιος, Μπακαΐμης Στ., Καρακάνος, Κυριάκος, Οικονόμου (55′ Δημητρέλης), Τσούτσας (72′ Μπακαΐμης Χρ.), Τσιάλτας, Μουσιάρης Θ., Μουσιάρης Δ., Δεληχάς (55′ Τσιάγκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Δεδικούσης, Κοτούμπας.

Τύρναβος 2005 -Κίσσαβος Συκουρίου 1 – 1

Τον πρώτο του βαθμό απέσπασε ο Τύρναβος, αφού ήρθε ισόπαλος με τον Κίσσαβο Συκουρίου (1-1). Στο 52’ ο Ρονάλντο Τσατσελλάρι με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0.

Στο 72’ ο Βελής εκτέλεσε το φάουλ, αρχικά απέκρουσε ο κίπερ του Τυρνάβου και στην επαναφορά ο Κορδέλας από κοντά έκανε το τελικό 1-1.

Στο 87’ ο Τζιούρας είχε δοκάρι για τον Κίσσαβο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για την διαιτησία, καθώς όπως υποστηρίζουν υπήρξαν δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Πλιάγκα και τον Φαρμάκα.

Τύρναβος (Νίκος Αργυρούλης): Τσούκας, Καρράς, Σιούτης, Παπαγεωργίου, Μπαλκουράς, Κατσαρός, Μπάκος, Τσέσμα, Τσατσελλάρι Ρ., Χατζούλης Τσατσελλάρι Λ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Απόστολος Τσιανάκας): Γιάκου, Κουλουκτσής, Πλιάγκας, Λιόγκας (46′ Τριανταφύλλου), Τόπης (46′ Χάμος (82′ λ.τ. Μουρογιάννης), Νεμπεγλέρας (70′ Καραποστόλης), Φαρμάκας (Τζιούρας), Ραμάι, Κορδέλας, Αγγέλης, Βελής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Παραφέστας, Μπατζιανούλης.