Βαθμολογία

Πέρασε και από την δύσκολη έδρα της Αιγάνης η Ανθούπολη!

Η Ανθούπολη μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως κατάφερε να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς, αφού πέρασε από την έδρα της Αιγάνης, κερδίζοντας την Αναγέννηση Ολύμπου με σκορ 1-2.

Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους παρότι είχαν σημαντικές απουσίες να καταφέρνουν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα της Ανθούπολης που την φετινή χρονιά κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Η Ανθούπολη στο 43′ άνοιξε το σκορ με τον Κολοβό, ύστερα από ασίστ του Μούτσα Μπλέντι για το 0-1.

Στο 60′ ο Μούτσα Μπλέντι κέρδισε πέναλτι από τον Κώστα Σινάνι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπλέντι Σέσι, ο Βουγιουρδής απέκρουσε και έτσι έμεινε το 0-1.

Στο 78′ ήρθε η ισοφάριση για την Αναγέννηση Ολύμπου, όταν ο Τζέφρι Σινάν βγήκε σε θέση τετ-α-τετ από πάσα του Μπουλάρι και με πλασέ έκανε το 1-1.

Στις καθυστερήσεις, από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Κακαβίτσης από κοντά πέτυχε το γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του για το τελικό 1-2.

Αναγέννηση Ολύμπου (Κώστας Κουτσούκης): Βουγιουρδής, Καραβάνης, Δελητζάνης, Περκέτσι (80′ Περόι Ι.), Βρακάτος (85′ Κόγιας), Σινάνι Κ., Σινάν Τζ., Τζίκα, Ζάχος Κ., Μπουλάρι, Μπούζος.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας – Κώστας Μαντζιώκας): Αναστασίου, Μαριγκούδης, Σελήνης, Σκάκος, Κουτσαμπέλας, Μπλέντι Σέσι, Μούτσα Μπλέντι, Αντωνόπουλος (85′ Κλαούντιο), Κολοβός (88′ Παπαστάθης), Παπαδάκος (75′ Συμεωνίδης), Κακαβίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Στάμος, Γούλας.