Βαθμολογία

Νέα επιτυχία που κρατάει το Μαυροβούνι πολύ ψηλά! (PICS)

Είχε την ανωτερότητα το Μαυροβούνι κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου και κέρδισε με σκορ 3-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 12’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Πράππας, το πρώτο σουτ έκανε ο Ακριβόπουλος, υπήρξε σύγχυση στην περιοχή, το δεύτερο σουτ έκανε ο Μπέτσης, στη συνέχεια ο Βασίλης Μπαντζέλας με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το Μαυροβούνι είχε την υπεροχή στο ματς, όμως και ο Αετός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 27’ όταν ωραία έβγαλε ο Χουτεσιώτης για τον Τσαπατόρη, αυτός έδωσε για τον Γκαμπούρα που από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 35’ ζευγάρωσε τα τέρματα το Μαυροβούνι, όταν το σουτ του Ραφαήλ Εμμανουήλ που είχε περάσει αναγκαστική αλλαγή, χτύπησε στο χέρι του Γραβάνη, η κ. Δεληγιάννη ορθά έδειξε την άσπρη βούλα, ο Νίκος Μπαντζέλας ανέλαβε την εκτέλεση και εύστοχα έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη πέναλτι κέρδισε στο 50’ ο Τσαπατόρης, εκτέλεσε ο Νικολακούλης για το 2-1 και φάνηκε πως από εκεί και πέρα ήταν εκείνοι που θα έπαιρναν τη νίκη από τις ευκαιρίες που είχαν.

Στο 68’ διπλή ευκαιρία για τον Μπάγκα Κ., όπου τα σουτ που έκανε τα έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 70’ η κεφαλιά του Σπανού βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στο 71’ ύστερα από ομαδική προσπάθεια και την διαγώνια πάσα του Σπανού, ο Θύμιος Μπέτσης με σουτ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Με αυτή τη νίκη το Μαυροβούνι συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους δύο πρωτοπόρους (Φάρσαλα και Κιλελέρ).

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Θάνος, Κακαζούκης, Μπάγκας Κ. (76’ Ριζόπουλος Δ.), Σκαφιδάς (63’ Κουκούτσης), Μπαντζέλας Ν., Μπαντζέλας Β., Μπέτσης, Ακριβόπουλος (63’ Φακίτσας), Σπανός (76’ Μπάγκας Α.), Πράππας (25’ λ.τρ. Εμμανουήλ).

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Σουπεκιώτης (80’ λ.τρ. Τσικρίκης), Μπλάντας (62’ Λάλλας), Γραβάνης, Νικολακούλης, Πέππας, Χουτεσιώτης (60’ Σαμαράς), Χύσα, Μανωλόπουλος, Χοτάϊ, Γκαμπούρας, Τσαπατόρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Αναστασίου, Γρηγοριάδης.