Βαθμολογία

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Θερμαϊκού Στομίου

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση του Θερμαϊκού Στομίου μετά το τέλος του αγώνα με την Αστραπή Νέας Πολιτείας. Αναλυτικά: «Μόνο λύπη και θυμό προκαλεί στις τάξεις της ομάδα μας η σημερινή διαιτησία του κ. Σουλη και των βοηθών του.

Διαμαρτυρόμαστε προς πάσα κατεύθυνση για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα με την ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας και τονίζουμε πως το αποτέλεσμα και η ήττα μας διαμορφώθηκε ξεκάθαρα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε υπέρμαχοι των ανακοινώσεων κατά της διαιτησίας, ωστόσο αυτά που είδαμε σήμερα ξεπερνούν κάθε λογική και σε συνδυασμό με τις δυο προηγούμενες άσχημες για εμάς διαιτησίες τερματίζουν την αντοχή μας και μας αναγκάζουν να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τα «σφυρίγματα» τα οποία όλως τυχαίως σε κρίσιμα σημεία, αδίκησαν κατάφωρα την ομάδα μας και στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας.

Σήμερα η ομάδα μας ήταν άριστα στημένη στο χορτάρι, έπαιξε με ψυχή και πάθος και άξιζε σίγουρα πολλά παραπάνω. Ελπίζουμε ότι αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με τους διαιτητές, γιατί οι πραγματικοί πρωταγωνιστές σ’ ένα παιχνίδι είναι οι αθλητές των ομάδων. Σεβόμενοι την ιστορία και το μέγεθος της Αστραπής Νέας Πολιτείας, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία».