Βαθμολογία

Βρήκε τον τρόπο στην επανάληψη η Χαραυγή! (PICS)

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Χαραυγή και την Λάρισα 88’ διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο με σκορ 4-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο αφού και αν προηγήθηκε η Χαραυγή στο 5’ με την ντρίπλα και το σουτ του Χυσένι μέσα από την περιοχή, η Λάρισα 88’ είχε την απάντηση στο 35’ με την προβολή του Βουλγαράκη για το 1-1.

Στην επανάληψη στο 50’ ωραία ασίστ του Σχοινά για τον Λέτσιο, αυτός με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 76’ ο Φιλίππου με σουτ έκανε και το 3-1 για την Χαραυγή!

Τρία λεπτά μετά ο Μπράτσος θα μπορούσε σε κενή εστία να σκοράρει, αστόχησε όμως.

Στο 82’ όμως ο ίδιος παίκτης μείωσε σε 3-2. Και στις καθυστερήσεις η Χαραυγή έκανε και το τελικό 4-2 με το ωραίο σουτ του Μπαλώση στην απέναντι γωνία.

Χαραυγή (Γιώργος Σκαφιδάς): Ξύτσας, Μπίτσα, Στρατίκης, Πατσούρας, Γαλάνης, Χυσένι (46’ Τέλιος), Σχοινάς, Χασιώτης, Λέτσιος, Δαμασιώτης (60’ Μπαλώση), Τσιαμούρας (75’ Φιλίππου).

Λάρισα 88’ (Γιώργος Κωνσταντίνου): Νάκος, Βούλγαρης, Παυλίδης, Κωνσταντίνου Β. (70’ Θεοχάρης), Πούλιος, Αντωνόπουλος, Ντόνας, Σκορδίλης, Βουλγαράκης, Σουϊγκλες (40’ λ.τρ. Μπράτσος), Σουλιώτης (60’ Γραβάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Κοτούμπας Ν., Σούρλας.