Βαθμολογία

Νέα επιτυχία για τον Δωτιέα, με την «υπογραφή» Δρόσου! (PICS)

Ο Δωτιέας Αγιάς ντούμπλαρε τις νίκες του και έτσι «ξεκόλλησε» για τα καλά από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Αυτή τη φορά κέρδισε στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ τον Μακεδονικό Φούφα με 1-0 για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Της Βάσως Γκατζούλη

«Χρυσό» αποδείχθηκε το γκολ του Βησσαρίωνα Δρόσου, αφού ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης και χάρισε στην ομάδα του Δωτιέα τη νίκη.

Γκολ που πέτυχε στο 19’ ύστερα από σύγχυση στην περιοχή του Μακεδονικού, ο Δρόσος πήρε τη μπάλα και με ωραίο τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Το ματς διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι, έπαιξαν με πάθος, δύναμη, άσκησαν μεγάλη πίεση που έφερε και το γκολ.

Είχαν ανεβασμένη την ψυχολογία και στρίμωξαν τους αντιπάλους μέχρι να τελειώσει και το ημίχρονο.

Ο Μακεδονικός ήταν επικίνδυνος στην αντεπίθεση, έτσι στο δεύτερο ημίχρονο «έπεσαν κορμιά».

Στο 65’ καλή στιγμή για τον Δωτιέα με το σουτ του Αναδολού έξω από την περιοχή που πέρασε σύριζα άουτ.

Στο 70’ όμως η Αγιά έχασε και τον Δρόσο αφού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη. Στο 78’ ο Λαβαντσιώτης αστόχησε σε κενή εστία, στο ίδιο λεπτό ο Ρέλκας για τον Μακεδονικό έστειλε το σουτ πάνω από τα δοκάρι. Στο 80’ ο Φουκαλάς το πλασέ σε κενή εστία, άουτ.

Στο 88’ ο Καρασιούνας έκανε καλό σουτ από κοντά, απέκρουσε όμως ο Πατέτσος και στο 89’ θα μπορούσε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας ο Μακεδονικός, όταν ο Θεοδουλίδης από πλάγια θέση εξ’ επαφής, έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης): Πατέτσος, Σταθάκος, Τσακάλι, Τάρτας, Βλησσαρούλης, Λαβαντσιώτης, Αναδολού, Δρόσος, Χατζής (65’ Φουκαλάς), Κορτσάρι, Γιαννακόπουλος.

Μακεδονικός Φούφα (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Καρασιούνας, Παππάς (65’ Μητσόπουλος), Σεκουλίδης, Σερτέμης, Ρέλκας, Τοπάλης, Θεοδουλίδης, Καλογιαννίδης, Καλόγηρος, Χάϊτας (35’ Ηλιάδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τασιόπουλος, Αγγελόπουλος, Καρακίτσιος (Θεσσαλίας).