Βαθμολογία

Άναψε με κάθε επισημότητα το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στο Ομορφοχώρι

Μια φαντασμαγορική γιορτή έγινε το βράδυ της Πέμπτης (15/12) στην κεντρική πλατεία Ομορφοχωρίου του Δήμου Κιλελέρ, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η χορωδία των μικρών παιδιών του Δημοτικού, έκανε την καθιερωμένη πρόβα πριν την εκδήλωση υπό την εποπτεία της κ. Μαρίας Μπέλλου, όπου και δέχθηκε τα συγχαρητήρια μετά το πέρας της γιορτής από τους παρευρισκόμενους. 

Τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί και δημοτικοί άρχοντες, εκπρόσωποι του Δήμου Κιλελέρ καθώς και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Γιώργος Λαδόπουλος (περιφερειακός σύμβουλος), Σωτήρης Νταφόπουλος (πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλελέρ), Κώστας Φιλιππούλης (αντιδήμαρχος προγραμματισμού του Δήμου Κιλελέρ), Γιώργος Ακριβούλης (πρόεδρος Παναγροτικού Νίκαιας – δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κιλελέρ και υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ), Ντίνος Κατσικάρης (πρόεδρος Κοινότητας Γαλήνης), Γιώργος Χατζόπουλος (πρόεδρος Κοινότητας Ομορφοχωρίου), Γιώργος Μαξιμιάδης (πρόεδρος Δόξας Ομορφοχωρίου), Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη (Αντιδήμαρχος πρασίνου του Δήμου Κιλελέρ), Τριαντάφυλλος Τσινούλης (Αντιδήμαρχος Περιφερειακής Ενότητας ΔΕ Πλατυκάμπου), Αχιλλέας Βαρδακούλης (Πρόεδρος ΔΕΗΑΠ Πλατυκάμπου), Δημουλός (πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ομορφοχωρίου), Δημήτρης Λιάπης (πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ομορφοχωρίου).

Ένας ατέλειωτος πάγκος στήθηκε και πάνω του είχε κάθε λογής εδέσματα, προσφορά του Μορφωτικού Συλλόγου, καθώς και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ, όπου την εποπτεία έχει ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Χατζούλης.

Μικροί και μεγάλοι τίμησαν δεόντως όλες τις λιχουδιές. Η χορωδία μέτρησε αντίστροφα και έτσι άναψε το πανέμορφο έλατο, καθώς και το καράβι που ήταν στολισμένο με πολλά λαμπιόνια.

Βεγγαλικά γέμισαν τον ουρανό και ο κόσμος που βρέθηκε απόλαυσε με την καρδιά του την εξαιρετική εκδήλωση.

Δείτε εικόνες από το athleticlarissa που ήταν στην εκδήλωση