Βαθμολογία

Δύο προσθήκες ο Διαγόρας

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ξεκίνησε ο Διαγόρας, ο οποίος ανακοίνωσε τον δανεισμό των Θανάση Μιχόπουλου και Ντίνο Γκρόστανιτς από τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας: «Σε διπλή ενίσχυση προέβη ο Διαγόρας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, έχει άψογη συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο «γηραιός» μετά τον Γκάτα, αποκτά με δανεισμό από την ΠΑΕ της Τρίπολης, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Μιχόπουλο και τον επίσης 20χρονο Κροάτη στόπερ Ντίνο Γκρόστανιτς.

Ο πρώτος βρίσκεται στον Αστέρα απο την περίοδο 2018-2019 και διακρίθηκε στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Ράσταβατς.

Ο δεύτερος πριν βρεθεί στον Αστέρα Τρίπολης πέρασε από:

-Την U-17 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

-Την U-17 της Σερβέτ

-Την U-19 της Μαρσόνια

-Την U-19 της Ντρακόβολατς και

κατέληξε στον Αστέρα Τρίπολης απ’ όπου και αποκτήθηκε με δανεισμό.

Και οι δύο ήρθαν στο νησί μας με την αποστολή του Διαγόρα τη Δευτέρα το βράδυ και εντάχθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα του Πάρη Ανδράλα και των συνεργατών του.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν το κρίνει ο τεχνικός της ομάδας, θα μπορούν να αγωνιστούν από την 1η Ιανουαρίου.

Με την ευκαιρία η ΠΑΕ Διαγόρας ευχαριστεί την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία. Τέτοιες σχέσεις βοηθούν τα νέα παιδιά να αναδειχτούν ποδοσφαιρικά. Ευχαριστεί επίσης τον κ. Μποροβήλο για την σημαντική βοήθεια του στην απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών».