Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε μέχρι το 2026 ο Συμεωνίδης

Ο 18χρονος μέσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Συμεωνίδης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2026. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τάσο Συμεωνίδη. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Συμεωνίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2020. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού χαφ. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο».

Από την πλευρά του ο Συμεωνίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου γιατί μέσα από αυτό φαίνεται η εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού σε μένα. Είναι η μοναδική ομάδα που το έχει κάνει αυτό για μένα και θέλω να της το ανταποδώσω.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό τόσο ο προπονητής όσο και οι συμπαίκτες μου στην Ακαδημία με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό», ήταν τα λόγια του Τάσου Συμεωνίδη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.