Βαθμολογία

Δωρεάν είσοδος σε όλους τους μαθητές Α’ και Β’ Γυμνασίου του νομού! 

Ως ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμούμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια τις διευθύνσεις των Γυμνασίων όλου του νομού Λάρισας, για την θέρμη με την οποία ανταποκρίνονται στην πρωτοβουλία μας για την εφαρμογή του Εκπαιδευτικού Προγράμματός μας με θέμα «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής», το οποίο έχουμε εκπονήσει με την έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πρόκειται ως γνωστόν για δράση ενταγμένη σ’ ένα σύνολο πρωτοβουλιών που ανέλαβε η νέα διοίκηση της ομάδας μας, προκειμένου να μεταδώσει στους μαθητές τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και ταυτόχρονα, να τους φέρει σε επαφή με τον πραγματικό και υγιή κόσμο του αθλητισμού και το λαοφιλέστερο των σπορ, που είναι το ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης εκπροσώπησης ως ΠΑΕ Αθλητική Ένωση Λάρισας όλου του νομού μας και προκειμένου να δώσουμε εμπράκτως αξία στις ευχαριστίες μας, κάνουμε γνωστό το εξής:

Με απόφαση του προέδρου μας κ. Αχιλλέα Νταβέλη κι έπειτα από επικοινωνία με τις διευθύνσεις όλων των Γυμνασίων της Π.Ε.Λάρισας, οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης όλων των Γυμνασίων του Νομού Λάρισας, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας από τις Θύρες 1 και 6 του σταδίου Αλκαζάρ, αρχής γενομένης από τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Ηρακλή.

Η είσοδος θα γίνεται με χρήση μαθητικών προσκλήσεων, για την παραλαβή των οποίων τα παιδιά θα ενημερωθούν από τους διευθυντές των σχολείων τους και κάθε μαθητής-κάτοχος θα πρέπει να προσέρχεται στο γήπεδο παρουσία ενηλίκου, ο οποίος με την επίδειξη της δωρεάν μαθητικής πρόσκλησης θα μπορεί να προμηθεύεται για την ίδια θύρα εισιτήριο συνοδού (με έκπτωση 50% στα 10€) στην τιμή των 5€!

Είμαστε βέβαιοι ότι άπαντες θα χαιρετίσουν αυτό το πρωτοφανές εγχείρημα και θα συνδράμουν στην επιτυχία του, αναμένοντας από εμάς να καταφέρουμε αγωνιστικά και λειτουργικά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις όλων, για την ΑΕΛ και τα νιάτα του νομού μας.

ΠΗΓΗ