Βαθμολογία

Στουρνάρας: «Για μένα είναι μια πρόκληση»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο κ. Βαγγέλης Στουρνάρας, μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ιστορικού Απόλλωνα Λάρισας επισήμανε τα εξής:

«Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα και δη τον πρόεδρο κ. Τσακίρη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, δίνοντας μου, την ευκαιρία να καθίσω στον πάγκο της ομάδας, η οποία αυτήν την στιγμή με τις συνεχόμενες παρουσίες της, τα τελευταία χρόνια, θεωρείται η παλαιότερη της κατηγορίας.

Για μένα είναι μια πρόκληση, αλλά θεωρώ πως με λίγα λόγια και πολύ δουλειά να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση για την φετινή χρονιά.

Πιστεύω ότι με την αγαστή συνεργασία των ποδοσφαιριστών όπως και του υπόλοιπου staff να μπορέσουμε να δώσουμε μία νέα πνοή στον Απόλλωνα δημιουργώντας ένα σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Τα περισσότερα θα τα δείτε, εκεί που έχω μάθει να εκφράζομαι και εννοώ τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Θα ήταν παράλειψη όμως να μην ευχαριστήσω από την ομάδα που αποχώρησα, τον ΟΦ Ιεράπετρας, τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Χηνόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή κ. Λιονέλ Πότσι αλλά και τον προπονητή κ. Άγγελο Διγκόζη μαζί με το επιτελείο του, που με τους ποδοσφαιριστές, δημιουργήσαμε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο».