Βαθμολογία

Καπελιάνης: «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί»

«Βρήκα μία βάση στην ομάδα από τον προκάτοχό μου. Από την πλευρά μου έδωσα μεγάλο βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί τα παιδιά είναι νεαρής ηλικίας και έπρεπε να αντιστρέψουμε την εικόνα από τις βαριές ήττες που είχαν προηγηθεί» επισήμανε ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς Χρήστος Καπελιάνης και πρόσθεσε τα εξής:

«Έκανα κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους παίκτες και άλλαξα κάποια πράγματα στην προπόνηση και την τακτική. Πήραμε ισοπαλία με καλή εικόνα στην Ελασσόνα και ακολούθησε η νίκη επί του Εδεσσαϊκού, που ήταν πιστεύω η φυσική απόρροια όλων των ενεργειών που προανέφερα.

Είναι σημαντικό ότι η ομάδα πήρε νίκη, γιατί δεν άξιζε να χάνει τόσο εύκολα. Προσπαθούμε να κάνουμε τον Δωτιέα Αγιάς πιο ανταγωνιστικό, παρά το ότι η ομάδα είναι άπειρη. Ωστόσο, οι παίκτες έχουν όρεξη και διάθεση για δουλειά και θέλουν να εξελιχθούν.

Βαθμολογικά είμαστε μέσα στον στόχο μας. Με μία νίκη στη συνέχεια θα βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και απαιτεί συνεχή προσπάθεια. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να κρατάμε χαμηλούς τους τόνους».

Πηγή: Ελευθερία