Βαθμολογία

Διαμαρτυρία Α.Ο. Μαυροβουνίου

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Μαυροβουνίου για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα στο Συκούριο με τον Κίσσαβο. Αναλυτικά:
«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη φιλοξενία που είχαμε στο γήπεδο του Κισσάβου Συκουρίου από τους φίλους της τοπικής ομάδας, χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος και χωρίς να έχουμε κάποια διένεξη μεταξύ μας. Άσχετα αν μας έβριζαν και μας ειρωνευόταν εμάς και τους παίχτες, δεν δώσαμε σημασία, γιατί λέμε ότι αυτά γίνονται, αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό. Στο 70’ η μεγαλύτερη μερίδα φιλάθλων κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μας, πετώντας ό,τι μπουκάλι νερού υπήρξε και κροτίδες. Πρέπει να εξαιρέσω μια μικρή ομάδα οπαδών του Συκουρίου, που αν τους μετρούσαμε έφτανε στη μία παλάμη του χεριού μας, προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, μας ανάγκασαν να καλέσουμε την Αστυνομία για φόβο της σωματικής μας ακεραιότητας.
Όσον αφορά τον αγώνα, πολλά παράπονα από τη διαιτησία της κ. Τσιοφλίκη, γιατί στο 20’ δεν δίνει πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, ενώ στο 40’ δίνει πέναλτι στην ομάδα του Συκουρίου (εφεύρεση τράβηγμα φανέλας εκτός περιοχής), τιμωρεί άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας με κίτρινη λέγοντας ότι έκανε πέναλτι χωρίς να υπάρχει ανατροπή ποδοσφαιριστή, ενώ στο 65’ δεν δίνει πέναλτι στη διπλή ανατροπή ποδοσφαιριστών μας.
Απαράδεκτος ο επόπτης κ. Μίχος, ακύρωσε δύο γκολ, το πρώτο στο 75’, λέγοντας ότι είναι επιθετικό φάουλ διεκδικούμενη μπαλιά, στο 90’+5’ακύρωσε και δεύτερο γκολ για οφσάιντ, ενώ ο ποδοσφαιριστής μας έρχεται από πίσω, σε αυτό το σημείο η κ. Τσιοφλίκη σφυρίζει γρήγορα τη λήξη του αγώνα, γιατί εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος και φίλαθλοι της ομάδας του Συκουρίου, προπηλακίζοντας παίχτες, ενώ στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας να πάνε προς τα αποδυτήρια αρχίσανε να πετάνε μπουκάλια με νερό και κροτίδες που πέσανε πάνω τους, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρόεδρος της ομάδας βιαιοπραγεί σε βάρος ποδοσφαιριστή της ομάδος, ο οποίος σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του από τη στιγμή, που το γεγονός είναι γραμμένο στο φύλλο αγώνος, αποτέλεσμα των παραπάνω γεγονότων η αποστολή της ομάδος μας αποχώρησε από το γήπεδο 18:40. Άψογος ο έτερος επόπτης κ. Μάνος».