Βαθμολογία

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε το Συκούριο

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε το Συκούριο, απο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, οι μελωδίες των παιδιών της Μουσικής Σχολής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου, αλλά και της φιλαρμονικής του Δήμου στην πλατεία του χωριού, έστειλαν μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας.

Νωρίς το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου οι μαθητές της Μουσικής Σχολής μας, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια – κάλαντα υπό την επίβλεψη του διευθυντή της μουσικής σχολής κ. Χρήστου Κτιστάκη και των καθηγητών. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Στη συνέχεια, μετά από την αντίστροφη μέτρηση στην οποία βοήθησαν τα παιδιά φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στην πλατεία Θέμιδος υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του δήμου. Όμορφη νότα έδωσαν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον χειμωνιάτικο ουρανό.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και φυσικά όλους όσοι συνέβαλαν στη πραγματοποίηση αυτής και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, αγάπη και να κοιτάμε πάντα μπροστά ατενίζοντας το μέλλον με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Τα παιδιά έπαιξαν με τα ξωτικά, έβαψαν τα πρόσωπά τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια (face painting), χόρεψαν σε ρυθμούς χριστουγεννιάτικους zumba kids υπό την καθοδήγηση της γυμνάστριας zumba instructor κας Νατάσας Αλεξάνδρου και έλαβαν μέρος δημιουργώντας χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Την παράσταση έκλεψε ο Άη Βασίλης, ο οποίος μοίρασε γλυκίσματα και φωτογραφήθηκε, δίνοντας το χαμόγελο στα μικρά προσωπάκια!

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζεστό τσάι και κρασί, μελομακάρονα και άλλα εδέσματα που ετοίμασαν οι σύλλογοι της περιοχής Συκουρίου και προσφορά του Δήμου Τεμπών – ΔΟΠΑΠΕΠ.

Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Όσσας, μέσα σε μια γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μανώλη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Όσσας κ. Γιώργο Μακρυγιάννη και τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσα κ. Γιώργο Αγγελή.

Τα μέλη του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσας μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους κρασί, αναψυκτικά και γλυκίσματα. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Μ.Π.Σ.  Όσσας, με την υποστήριξη του Δήμου Τεμπών – ΔΟΠΑΠΕΠ και της Κοινότητας Όσσας.

Την ίδια μέρα και ώρα 19:00 μ.μ., με χριστουγεννιάτικες μελωδίες της φιλαρμονικής του δήμου Τεμπών, πλημμύρισε η πλατεία των Γόννων, όπου πραγματοποιήθηκε το άναμμα του  Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας στην αίθουσα της Πινακοθήκης  του Δήμου Τεμπών, οι μαθητές της Μουσικής Σχολής μας, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια – κάλαντα υπό την επίβλεψη του διευθυντή της μουσικής σχολής κ. Χρήστου Κτιστάκη και των καθηγητών.

Στη συνέχεια, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής και  μετά από την αντίστροφη μέτρηση στην οποία βοήθησαν τα παιδιά, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος  κ. Μανώλης, όπου  μίλησε για το πνεύμα των εορτών, ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την οργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία και ευημερία.

Τα παιδιά έπαιξαν με τα ξωτικά , έβαψαν τα πρόσωπά τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια (face painting) και ξετρελάθηκαν με τα φαναράκια τα οποία άναψαν και πέταξαν στον χειμωνιάτικο ουρανό. Μπαζάρ πραγματοποίησε το Νηπιαγωγείο Γόννων με κατασκευές που δημιούργησαν τα νήπια, ενώ ο  Άη Βασίλης,  μοίραζε γλυκίσματα και φωτογραφήθηκε, δίνοντας χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους!

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κρασί προσφορά των κ. κ. Γιάννη Γιαννάκη και Σωκράτη Κατσιούλα, επίσης μελομακάρονα, λουκουμάδες και άλλα εδέσματα,  που ετοίμασαν οι σύλλογοι Γόννων, αλλά και πρόσφερε ο Δήμος Τεμπών – ΔΟΠΑΠΕΠ.

Εκτός του Δημάρχου στις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Γόννων κ. Βασίλης Σίμος, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Μακρυχωρίου κ. Γιώργος Ντόντος, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γιώργος Νικολάου, οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Κώστας Κολλάτος και κ. Μαρία Κωστή, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Κυρίτσης, κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, κ. Χρήστος Κακαγιάννης, κ. Γιάννης Αργυρίου, κ. Χρήστος Τσούγιας, κ. Κώστας Χαδουλός,  οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Όσσας, Συκουρίου και Τεμπών κ.  Γιώργος Μακρυγιάννης, κ. Μιχάλης Γκουντής και κ. Γιάννης Λαγούρας, αντίστοιχα, οι τοπικοί σύμβουλοι των Κοινοτήτων Συκουρίου, κα 'Ολγα Μπακαγιάννη - Φασούλα, κ. Γιώργος Λιόγκας και Γιώργος Καλότυχος, Όσσας κ. Αντώνης Γούσιος και Αναστάσιος Χαδουλός και Γόννων κα Ιωσηφίνα Δημερά και κ. Παύλος Μπουλώτας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πλήθος κατοίκων του δήμου, αλλά και επισκεπτών.