Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: Ευχαριστήρια δήλωση Τεχνικού Διευθυντή κ.Τάσου Βενέτη

Εξερχόμενος σήμερα από την κλινική «Animus – Κυανούς Σταυρός», στην οποία νοσηλεύτηκα μετά το τροχαίο ατύχημα που συνέβη το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου, θα ήθελα να δηλώσω πως αισθάνομαι πολύ τυχερός, όχι μόνο γιατί βρίσκομαι τόσο σύντομα υγιής ανάμεσά σας, αλλά και γιατί ένιωσα έντονα την αγάπη και την συμπαράστασή σας.

Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αχιλλέα Νταβέλη, τον αντιπρόεδρο, κ. Γιάννη Νταβέλη και όλη την οικογένειά τους, για την άμεση κινητοποίηση προκειμένου να μου εξασφαλισθεί η καλύτερη δυνατή νοσηλεία, αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για την φροντίδα που μου παρείχε.

Ευχαριστώ επίσης το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, του Κ.Υ. Καλαμπάκας και του Γ.Ν. Τρικάλων, καθώς και το σύνολο των στελεχών και συνεργατών στην ΠΑΕ ΑΕΛ, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους εντός κι εκτός ποδοσφαίρου, συνοδοιπόρους και αντιπάλους, αλλά και όλους τους φιλάθλους που έσπευσαν με κάθε τρόπο να δηλώσουν την συμπαράσταση και τις ευχές τους για την γρήγορη ανάρρωσή μου.

Να είστε όλοι καλά κι εύχομαι με τη σειρά μου να έχουμε όλοι μας ευτυχισμένες γιορτές, με την ομάδα μας στην θέση που της αρμόζει στον βαθμολογικό πίνακα και στις καρδιές μας!

ΠΗΓΗ