Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς! (VIDEO)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής σημείωσε ο Δωτιέας Αγιάς, κερδίζοντας στη Νεάπολη τον Εδεσσαϊκό με 1-0 και έτσι βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία.

Δείτε το γκολ του αγώνα!

">http://

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γιαννακόπουλος με πέναλτι στο 15ο λεπτό. Ο Δρόσος έσπασε την μπάλα στον Βλησαρούλη αυτός μέσα στην περιοχή ανατράπηκε από τον Χατζηαλεξιάδη και ο Γιαννακόπουλος από την άσπρη «βούλα» σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο πρώτο μέρος ο Δωτιέας Αγιάς ήταν ανώτερος. Ο Βλησαρούλης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ηλιόπουλο.

Η αντίδραση του Εδεσσαϊκού ήρθε στο 39΄με το οριζόντιο δοκάρι να σταματάει την προσπάθεια του Πελτέκη ενώ ένα σουτ του Καραγιάννη στην εκπνοή έφυγε άουτ.

Η ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη διαχειρίστηκε το ματς στην επανάληψη και έφτασε σε μία μεγάλη νίκη!

Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης): Πατέτσος, Γιαννακόπουλος, Σταθάκος, Τάρτας, Τσακάλι, Ντακούλας, Ντελής (60′ Χατζής), Λαβαντσιώτης (68′ Παϊτέρης), Αναδολού, Βλησσαρούλης (86′ Φουκαλάς), Δρόσος (86′ Αποστολάκης).

Εδεσσαϊκός (Γιώργος Καραϊσαρίδης): Ηλιόπουλος, Μαγγίζης, Κεσίδης, Πελτέκης, Πρέτσι, Ξανθόπουλος, Χατζηαλεξιάδης (46′ Σούκιας), Κυζιρίδης, Κάνι, Καραγιάννης (46′ Ιωάννου), Σαμαράς.

Διαιτητική τριπλέτα: Πέτσας (Tρίκαλα), Μπύρος (Ευρυτανία), Σελελής (Ευρυτανίας).