Βαθμολογία

Έχει πάρει φόρα η Λάρισα 88’ (PICS)

Μεγάλη νίκη για την Λάρισα 88’ που είναι στην κορυφή και είναι αφιερωμένη από την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές στον παίκτη της ομάδας Κώστα Μαλάκη που έκανε πριν λίγες ημέρες εγχείρηση και του εύχονται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Λάρισα 88’ επιβλήθηκε του Όλυμπου Καρυάς με σκορ 3-0. Το πρώτο ημίχρονο ήτανε δυνατό όσο μπορούσε να παιχθεί αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Στο 15’ καλό σουτ του Διαμαντή πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος την είχε ο Όλυμπος Καρυάς στο 32’ με το σουτ του Άκη Μανίκα που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη με το καλημέρα, ύστερα από σέντρα του Διαμαντή, ο Σουϊγκλες έκανε το σουτ από κοντά και το 1-0.

Στο 70’ το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Σκορδίλη έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης είχε στο 75’ και κάθετο δοκάρι. Ευκαιρίες χαμένες για την Λάρισα 88’ είχαν οι Διαμαντής και Μπράτσος και στο 80’ ο Σουϊγκλες από πλάγια θέση με σουτ έκανε το τελικό 3-0. Στο 80’ δοκάρι είχε ο Άκης Δάσσιος για τον Όλυμπο Καρυάς.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Γιώργος Κωνσταντίνου): Κωνσταντίνου Β., Πούλιος, Καραλευθέρης, Παυλίδης, Βούλγαρης, Σουϊγκλες (70’ Βουλγαράκης), Μικερτζής (80’ Γραβάνης), Αντωνόπουλος, Μπράτσος, Σκορδίλης, Διαμαντής.

Όλυμπος Καρυάς (Βάϊος Χαχάμης): Γαρυφαλλόπουλος, Δάσσιος Χ., Δάσσιος Α. (46’ Καβαρατζής), Μανούσιος, Στεργιούλας, Αλεξόπουλος, Ζάχος, Ρούσσης, Χαχάμης Σ. (75’ Δημητρίου), Μανίκας, Δάσσιος Σ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιάννης, Γκάγκας, Αναγνωστόπουλος.